
Η Κλόε Φάινμαν αποκάλεσε τον Έλον Μασκ «ο κύριος χαιρετάω ναζιστικά»
«Θυμάστε όταν είχα μπελάδες επειδή κατηγόρησα τον 'ο κύριος χαιρετάω ναζιστικά'; Ναι, δεν το μετανιώνω» έγραψε η κωμικός Κλόε Φάινμαν αναφερόμενη στον Έλον Μασκ.
Το μέλος του καστ της εκπομπής «Saturday Night Live» Κλόε Φάινμαν δεν έχει μετανιώσει που κατακεραύνωσε τον ιδιοκτήτη του X, Έλον Μασκ, επειδή την έκανε να κλάψει όταν ήταν παρουσιαστής της εκπομπής «SNL» το 2021.
Το βράδυ της Τρίτης, η Φάινμαν χρησιμοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό Instagram της για να γράψει: «Θυμάστε όταν είχα μπελάδες επειδή κατηγόρησα τον ‘ο κύριος χαιρετάω ναζιστικά’; Ναι, δεν το μετανιώνω». Η ανάρτηση αναφέρεται στις ενέργειες του Μασκ την προηγούμενη ημέρα, όταν προκάλεσε αντιδράσεις με μια χειρονομία που έκανε στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ η οποία παραπέμπει σε φασιστικό χαιρετισμό.
Πιο συγκεκριμένα, λίγες ώρες αφότου ο Τραμπ ανέλαβε επίσημα καθήκοντα, ο Έλον Μασκ ανέβηκε στη σκηνή του Capital One Arena στην Ουάσιγκτον για να χαιρετίσει τους ψηφοφόρους ως στενός συνεργάτης του νέου προέδρου.
Η αποκρουστική χειρονομία με την οποία ο Έλον Μασκ χαιρέτισε το πλήθος αναπόφευκτα προκάλεσε συγκρίσεις με τον χαιρετισμό των Ναζί, τις οποίες όμως ο ίδιος χαρακτήρισε «κουραστικές».

Φωτογραφία: Instagram
«Με έκανε να κλάψω»
Τον Αύγουστο του 2024, ο συνάδελφος της Φάινμαν, Μπόουεν Γιανγκ, αποκάλυψε στο «Watch What Happens Live» ότι ένας άνδρας παρουσιαστής του «SNL» έκανε «πολλά μέλη του καστ να κλάψουν», ενώ διάβαζε σκετς στο τραπέζι. Εκείνο το Νοέμβριο, η Φάινμαν δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok εκθέτοντας τον Μασκ ως αυτόν τον «άνδρα οικοδεσπότη».
«Εντάξει, μόλις είδα ένα άρθρο στις ειδήσεις σχετικά με τον Έλον Μασκ που φαίνεται να έχει πληγωθεί για το “SNL”, αλλά εγώ λέω ότι προφανώς παρακολουθείς την εκπομπή. Τι είναι αυτά που λες;» είπε η Φάινμαν στο βίντεο, το οποίο έκτοτε έχει διαγραφεί.
«Και εγώ λέω, ξέρεις κάτι; Θα βγω και θα πω επιτέλους ότι είμαι το μέλος του καστ που έκανε να κλάψει. Και αυτός είναι ο παρουσιαστής που έκανε κάποιον να κλάψει. Ίσως υπάρχουν και άλλοι».

Λίγο αργότερα, ο Μασκ έδωσε μια λιγότερο από απολογητική απάντηση, γράφοντας στο X: «Ειλικρινά, πριν από το Σάββατο κανένα από τα σκετς δεν ήταν αστείο. Ανησύχησα. Έλεγα ότι γαμώτο, η εμφάνισή μου στο ‘SNL’ θα είναι τόσο γαμημέν@ ξενέρωτη που θα κάνει έναν πρεζάκια να ξεμεθύσει!!! Αλλά τελικά πήγαν όλα καλά στο τέλος».
*Με πληροφορίες από: Variety
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις