ΚΚΕ για Ερυθρό: Τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης δεν προορίζονται για την κάλυψη πραγματικών αναγκών
Πυρά κατά της κυβέρνησης από το ΚΚΕ για το συμβάν με την πτώση στο κενό του ασανσέρ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».
Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για το συμβάν με την πτώση στο κενό του ασανσέρ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» την στιγμή που υπήρχαν μέσα σε αυτό 4 άτομα: Ένας ασθενής, ένας συνοδός και δύο διασώστες ιδιωτικού ασθενοφόρου.
Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε το εξής σχόλιο για το επικίνδυνο ατύχημα στον «Ερυθρό Σταυρό»: «Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση διαφημίζει ανακαινίσεις μονάδων Υγείας από το Ταμείο Ανάκαμψης, την ίδια ακριβώς στιγμή, σε κεντρικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας, τέσσερις άνθρωποι τραυματίζονται από την κατάρρευση του ασανσέρ. Είναι μία ακόμα από τις πολλές κραυγαλέες αποδείξεις, ειδικά στον τομέα της Υγείας, ότι τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης δεν προορίζονται για την κάλυψη των πραγματικών αναγκών, αλλά για την επιτάχυνση των αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων».
Ένορκη Διοικητική Εξέταση
Για το συμβάν διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) από τη διοικήτρια της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.
Μιλώντας στο MEGA ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος αποκάλυψε πως το νοσοκομείο διαθέτει πιστοποιητικό καταλληλότητας χρήσης τους ασανσέρ, καθώς στις 19 Δεκεμβρίου η αρμόδια εταιρεία προχώρησε σε συντήρησή του.
Το νοσοκομείο διαθέτει πιστοποιητικό καταλληλότητας χρήσης τους ασανσέρ
Η διοικήτρια της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, ενημέρωσε πως «ο εν λόγω ανελκυστήρας τηρούσε όλους του κανόνες ασφαλείας. Οι τελευταίες δύο συντηρήσεις πραγματοποιήθηκαν στις 02 & 19-12-2024 και η σύμβαση συντήρησης των ανελκυστήρων είναι σε ισχύ».
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Άλλαξαν μωρά στο μαιευτήριο και το λάθος έγινε αντιληπτό μετά από 38 χρόνια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- Οι ΗΠΑ εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία και παγκόσμια προειδοποίηση ασφαλείας για τους Αμερικανούς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442