Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Συγκεκριμένα, υπήρξε πτώση στο κενό του ασανσέρ του νοσοκομείου, την στιγμή που υπήρχαν μέσα σε αυτό 4 άτομα.
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για το ατύχημα στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»
Η πυροσβεστική κλήθηκε για τον απεγκλωβισμό, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβει.
Οι πρώτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι τα 4 άτομα φέρουν κατάγματα. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, εντός του ασανσέρ ήταν ένας ασθενής, ένας συνοδός και δύο διασώστες των οποίων η κατάσταση δεν κρίνεται σοβαρή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι το ατύχημα προκάλεσε το συρματόσχοινο, το οποίο και κόπηκε οδηγώντας στην πτώση του ασανσέρ.
Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται από τις αρμόδιες αρχές.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).