Σε ένα ακόμη παιχνίδι πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός δεν ενθουσίασε με την απόδοσή του, έστω κι αν κατάφερε να πάρει σχετικά εύκολα τη νίκη με 87-77 κόντρα στο Λαύριο.
Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι πάντως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας φρόντισε να στείλει το μήνυμά του προς τους παίκτες του σχετικά με τη νοοτροπία που θέλει να έχουν σε όλα τα ματς.
Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήρθε τόσος πολύς και τόσο ενθουσιώδης. Η ομάδα οφείλει να ανταποδώσει αυτό το πράγμα, με καλύτερο μπάσκετ σε αυτά τα παιχνίδια, με περισσότερο θέαμα, με καλύτερες συνεργασίες, με καλύτερη διάθεση. Δεν είναι η πρώτη, ούτε η δεύτερη φορά που επιτρέψαμε στον αντίπαλο να βάλει 45 πόντους στο ημίχρονο.
Όλοι καταλαβαίνουμε ότι χωρίς το «πρέπει» όλοι παίζουν καλά. Έχουμε πάρα πολλούς παίκτες και πρέπει όλοι να μπαίνουν μέσα και να παίζουν το μπάσκετ που πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Αν θεωρούν ότι παίζοντας μόνο σε μία πλευρά θα πάρει περισσότερο χρόνο, μεγαλύτερη φήμη, μεγαλύτερα συμβόλαια, μεγαλύτερα λεφτά, δυστυχώς είναι γελασμένοι. Πρέπει και στην πίσω πλευρά να δείξουν, ο κάθε ένας, τι πρέπει να κάνει ώστε να μην πιεζόμαστε σε αυτά τα παιχνίδια και να μη χρειάζεται να βάζουμε στο τέλος τους βασικούς μας για να κερδίσουμε.
Είναι σημαντικό. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι στην ομάδα που αγαπώ θα φτάσω στο σημείο να έχω κοντά στις 300 συμμετοχές στη Euroleague, ή το καλύτερο ποσοστό. Με συγκινεί πραγματικά. Είναι μία διαδρομή δύσκολη που απαιτεί συνέπεια, αλλά και αγάπη στο μπάσκετ. Από εκεί ξεκινούν όλα, όπως και από το πόσο τιμάς το σήμα της ομάδας και την φανέλα. Εύχομαι να έχουμε υγεία, να γίνουν ακόμη περισσότερα τα παιχνίδια και πάντα να συνοδεύονται από επιτυχίες, γιατί χωρίς αυτές δεν θα έχει σημασία.
Πήραμε τον Μένσα στο Μιλάνο, χωρίς ομαδική προπόνηση, γιατί θέλαμε να δει την ένταση και την ταχύτητα της Euroleague σε σχέση με τη G-League. Συζητήσαμε μαζί του για να μας πει τα συμπεράσματά του. Πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτές τις συνθήκες, που κάθε κατοχή είναι σημαντική.
Έδειξε ένα δείγμα, είναι μακρύς, μπορεί να μαρκάρει στο καλάθι, να μας δώσει πράγματα που δεν μας δίνουν οι άλλοι ψηλοί. Έχουμε πολύ ταλέντο από τον Μιλουτίνοβ στην επίθεση, έχουμε δημιουργία και πολύ μεγάλο ύψος από τον Φαλ. Αν είναι ένας καλός πικ-εν-ρολ αμυντικός, ένας καλός ριμπάουντερ, ένας rim protector, θα είμαστε σούπερ χαρούμενοι γιατί θα έχουμε μία σούπερ τριάδα ψηλών που ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλο. Αυτή είναι μία διαδικασία που θα πάρει χρόνο, αλλά νιώθω ότι είναι χαρούμενος. Τα πάντα είναι κίνητρο στο μπάσκετ, ρουφάει κάθε στιγμή του και γρήγορα θα παίξει πολύ καλύτερα».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.