Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Γιώργος Γρηγοριάδης
Ο Γιώργος Γρηγοριάδης είχε διατελέσει δήμαρχος του δήμου Ηρακλείου Αττικής για δύο θητείες. Ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυση του κόμματος. Το συλλυπητήριο μήνυμα της Κουμουνδούρου
Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Γρηγοριάδης. Παράλληλα ήταν ιστορικό στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.
Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γιώργος Γρηγοριάδης «στη μεταπολίτευση εκλέχθηκε δήμαρχος του δήμου Ηρακλείου Αττικής για δύο θητείες, ενώ διετέλεσε και διευθυντής της Λυρικής Σκηνής Αθηνών».
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «ο Γιώργος Γρηγοριάδης υπήρξε εξαιρετικός γιατρός, αλλά και άνθρωπος με τεράστια κοινωνική προσφορά. Βαθιά πολιτικοποιημένος, ιστορικό μέλος της Ανανεωτικής Αριστεράς, βασανίστηκε άγρια από τη χούντα, ενώ ως χειρουργός γιατρός πραγματοποίησε δεκάδες χιλιάδες επεμβάσεις και είχε χαρακτηριστεί ως «γιατρός των φτωχών».
Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισημαίνει πως «ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυση του κόμματος, μέχρι το θάνατό του», εκφράζοντας «ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
Ζαχαριάδης: Ο Γιώργος Γρηγοριάδης έφυγε αλλά μένουν οι αγώνες του
Σε ανάρτηση που πραγματοποίησε ο Κώστας Ζαχαριάδης επισήμανε πως «ήταν ένας σπουδαίος πολιτικός, ένας εξαίρετος γιατρός, ένας σπάνιος άνθρωπος. Η πολιτική του παρουσία και η διαδρομή του ταυτίστηκε με τη διαδρομή της Ανανεωτικής Αριστεράς. Μέλος του πρώτου παράνομου Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ εσωτερικού, συνελήφθη το 1972 και βασανίστηκε από τη χούντα. Πάντα δίπλα μας, πάντα στο κόμμα, πάντα στους αγώνες».
Συνέχισε λέγοντας πως «ο Γιώργος έφυγε αλλά μένουν οι αγώνες του, οι αξίες μας, τα οράματα και η ανθρωπιά του. Αυτό το δρόμο που χάραξε ο Γρηγοριάδης και άλλοι της γενιάς του θέλουμε να τιμούμε και να συνεχίζουμε να βαδίζουμε».
- Ζέλσον: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, ήμασταν άτυχοι στα προηγούμενα ματς»
- Ουκρανία: Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι για το ειρηνευτικό σχέδιο
- Ο μάγος Μουζακίτης «έλιωσε» και τα… χιόνια
- Ζωγράφου: «Κατέβηκα για να ηρεμήσει και άρχισε να με χτυπά» – Ο οδηγός του λεωφορείου περιγράφει τον άγριο ξυλοδαρμό
- «Η ξανθιά είναι νεκρή» – Κοκκινομάλλα Πάμελα Άντερσον και η αλήθεια για το «ψευτορομάντζο» με τον Λίαμ Νίσον
- Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]
- Λανουά: «Έκανε χέρι ο Ζοάο Μάριο και σωστά ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΚ» – vid
- Κικίλιας στη συνάντηση με Γκίλφοϊλ: «Συνεργασία με ΗΠΑ σε θέματα λιμενικών υποδομών, ναυτιλίας και ασφάλειας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)






































![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)












![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442