Η αντίδραση του Τζέιμς Γκιστ και του Κέι Σι Ρίβερς για το πράσινο πούλμαν (pic)
Το story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με το πράσινο πούλμαν ξύπνησε… αναμνήσεις στους Τζέιμς Γκιστ και Κέι Σι Ρίβερς.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Εφές με σκορ 93-67 για την 15η αγωνιστική της Euroleague, με τον πρόεδρο των πράσινων να κάνει ένα story με πολλούς αποδέκτες.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δημοσίευσε ένα story στο Instagram όλο νόημα με ένα πράσινο λεωφορείο πριν καν τελειώσει το ματς με του Παναθηναϊκού με την Εφές.
Αυτό ξύπνησε μνήμες σε δύο πρώην παίκτες των πρασίνων, οι οποίοι σχολίασαν στο το post του Γιαννακόπουλου στα social media.
Η αντίδραση του Γκιστ και του Ρίβερς
Ο Ρίβερς φαίνεται να σχολιάζει «φίλε όχι πάλι» θυμίζοντας τη προηγούμενη φορά που ο πρόεδρος της ομάδας τους υποχρεώσε σε αυτόν τον τρόπο μετακίνησης.
Ο συμπαίκτης του, Γκιστ φάνηκε πως ήθελε να «πειράξει» τον φίλο του, υπενθυμίζοντας του πόσες ώρες είναι η Αθήνα οδικώς…«17 ώρες» απαντά στον Ρίβερς .
- Βουλή: Άγρια κόντρα Φλωρίδη, Φάμελλου, Χαρίτση για ΟΠΕΚΠΕ και υποκλοπές: «Aπό το να μιλάτε, καλύτερα να επικαλείστε το δικαίωμα στη σιωπή, όπως ο φίλος σας ο Φραπές»
- LIVE: Μπολόνια – Γιουβέντους
- Το ασήμι «κλέβει» τη λάμψη του χρυσού – Τι σχεδιάζει η JP Morgan
- Τζένοα – Ίντερ 1-2: «Διπλό» κορυφής για τους «νερατζούρι»
- Αποκάλυψη για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς έφτασε η ανακρίτρια στη σύλληψη του ανιψιού και του επιχειρηματία
- Μήπως δεν φταίει μόνο η Κάλας; – Η εξωτερική πολιτική της ΕΕ είναι «χαλασμένη» από όταν σχεδιάστηκε



