Megasports: Και τώρα… Ευρώπη
Ολα τα νέα από τον κόσμο των σπορ στο Megasports by Stoiximan.
- Άγρια επίθεση έξι νεαρών σε 23χρονο στη Θεσσαλονίκη – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι
- Πύρρος Δήμας: Συγκινημένος για τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου
- Δένδιας στο Σικάγο: Ο εφιάλτης της οικονομικής κρίσης, η προσφορά της Ελλάδας στις ΗΠΑ και οι αναφορές στα ελληνοτουρκικά
- Ανοιχτά τα μαγαζιά αύριο Κυριακή - Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ
Με γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Τρίπολη. Με δραματικό τρόπο νίκησε και η ΑΕΚ στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα στις Σέρρες.
Όλα αυτά για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Superleague λίγες μέρες πριν την έκτη ημέρα των ευρωπαϊκών κυπέλλων και των δύσκολων αγώνων που έχουν οι εκπρόσωποί μας.
Στη Stoiximan Super League, ο Παναθηναϊκός με τρίποντο του Ερνάνγκόμεθ πέντε δευτερόλεπτα πριν το φινάλε νίκησε δύσκολα εκτός έδρας τον Πανιώνιο. Ο Ολυμπιακός, αντίθετα, είχε εύκολο έργο στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό.
Στα ξένα πρωταθλήματα, η Λάτσιο κατάφερε μεγάλη νίκη επί της Νάπολι, η Τσέλσι πέρασε με ανατροπή από την έδρα της συμπολίτισσας Τότεναμ, ενώ η Ατλέτικο αν και βρέθηκε να χάνει με 3-1 στη Μαδρίτη τελικά νίκησε 4-3 τη Σεβίλλη.
Στη Φόρμουλα-1 ο Λάντο Νόρις πήρε την πρωτιά στο Άμπου Ντάμπι και χάρισε τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο κατασκευαστών στην Μακλάρεν μετά το 1998.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις