Με πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν, που έκανε χατ-τρικ, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε εντός έδρας της Άουγκσμπουργκ με 3-0 για την 11η αγωνιστική της Bundesliga και έφτασε τους 29 πόντους, με την ομάδα του Κομπανί να βρίσκεται στο +8 από τη δεύτερη Λειψία.
Οι Βαυαροί είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.
Αντίθετα, στο δεύτερο ήταν αποτελεσματικοί και κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ με τον Χάρι Κέιν. Τα δύο από την άσπρη βούλα. Στο 62’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, μετά την παρέμβαση του VAR, για χάρι του Πέντερσεν. Ο Χάρι Κέιν ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 1-0. Στο 90+2’ οι Βαυαροί κέρδισαν και νέο πέναλτι για μαρκάρισμα του Σλότερμπεργκ. Ο Βρετανός εκτέλεσε εύστοχα και σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του Κομπανί.
Τρία λεπτά αργότερα (90+5’) ο Κέιν, στην τελευταία ουσιαστικά φάση του παιχνιδιού, σκόραρε με κεφαλιά και έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ.
Η Πάντερμπορν επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στην παράταση, ανέβηκε στην Bundesliga και έριξε τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Bundesliga 2
Η απόλυτη στιγμή για τον Εβάν Φουρνιέ μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας σε μια φωτογραφία που ανέβασε ο Γάλλος φόργουορντ από τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά.
Ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ εκτός από τη Ντουμπάι BC και τη Χάποελ Τελ Αβίβ, πρόταση στον Ισπανό τεχνικό έχει καταθέσει και ο Παναθηναϊκός.