Παρίσι: Έληξε η ομηρία εργαζόμενων εστιατορίου από το αφεντικό τους – Συνελήφθη ο δράστης
Ο δράστης είναι τοξικομανής και γνωστός στις Αρχές - Τα κίνητρά του είναι άγνωστα μέχρι στιγμής
Αίσιο τέλος είχε η ομηρία στο Παρίσι, όπου ιδιοκτήτης εστιατορίου κρατούσε κλειδωμένους τους εργαζόμενούς του.
Το μεσημέρι του Σαββάτου (16/11) στο 15ο διαμέρισμα της πόλης σήμανε συναγερμός, όταν ο άνδρας υπό την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε τους τέσσερις υπαλλήλους του και κλειδώθηκε στο εστιατόριο.
Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και μετά από τρεις ώρες οι όμηροι απελευθερώθηκαν. Επί τόπου, μάλιστα, βρέθηκε και διαμεσολαβητής αφού υπήρξαν αναφορές πως ο δράστης απειλούσε να αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, ο δράστης που συνελήφθη είναι τοξικομανής και γνωστός στις Αρχές. Τα κίνητρά του είναι άγνωστα μέχρι στιγμής.
Το συγκεκριμένο εστιατόριο βρίσκεται στην περιοχή Issy-les-Moulineaux. Οι κάτοικοι είχαν κληθεί να παραμείνουν στα σπίτια τους και η κυκλοφορία είχε διακοπεί.
Δείτε βίντεο από το σημείο
? ALERTE INFO | ??Prise d’otage #IssylesMoulineaux #HautsDeSeine
?En direct : Le fils du propriétaire aurait retenu en otage les employés du restaurant en raison d’un conflit avec son père.
? ? Pour suivre l’actualité en continu, abonnez-vous ? ? pic.twitter.com/GRETqUTdkG
— Les Spectateurs (@SpectateursFr) November 16, 2024
- Πνιγμοί και ατυχήματα στη θάλασσα: Μειώθηκαν πολύ οι θάνατοι, όμως 4 παιδιά έχασαν τη ζωή τους – Τι πρέπει ακόμα να γίνει
- Τετραήμερη εργασία: Το «ιερό δισκοπότηρο» της σύγχρονης αγοράς εργασίας
- Οι πρωτοβουλίες της ελληνικής διπλωματίας για τους Παλαιστίνιους – Τι προτείνει για τα έσοδα εκκαθάρισης
- Στην… πρέσα του ΟΠΕΚΕΠΕ και των υποκλοπών
- Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ: «Η Ευρώπη δεν πρέπει να γονατίζει μπροστά στις ΗΠΑ»
- Ευρώπη: Η βίαιη ενηλικίωση των Βρυξελλών







