Η Εθνική Ελλάδος δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αγγλία για την 5η αγωνιστική του Nations League, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0, που σε φαίνεται να της στερεί και την πρωτιά του ομίλου.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μιλώντας στην κάμερα του Alpha, στάθηκε στην παθητική εικόνα που είχε η Εθνική.
Οι δηλώσεις Γιοβάνοβιτς μετά το ματς
«Είμαι απογοητευμένος από την ήττα και την απόδοση γιατί δεν ήμασταν τόσο καλοί, ώστε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη απόδοση, ιδιαίτερα στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.
Δεν είχαμε καθόλου καλή οργάνωση όσον αφορά την μπάλα, είχαμε αρκετά τρεξίματα χωρίς κανέναν στόχο, ξοδέψαμε πολύ ενέργεια στα τρεξίματα χωρίς καμία ιδιαίτερη ουσία και αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Το μόνο θετικό είναι να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τους πραγματικούς λόγους της ήττας, ώστε στα επόμενα παιχνίδια να μπορούμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να έχουμε ορθολογική σκέψη.
Σε αυτά τα παιχνίδια παίρνεις περισσότερα ρίσκα στο παιχνίδι και αν δεν είσαι συγκεντρωμένος απέναντι σε ομάδες όπως η Αγγλία το πληρώνεις με λάθη και έτσι προήλθαν τα δύο γκολ της Αγγλίας».
Η Ελλάδα το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε
Πάλεψε, αλλά αυτή τη φορά «λύγισε» η Εθνική! Μπροστά σε 60.000 κόσμο που γέμισε το ΟΑΚΑ, η Ελλάδα τα έδωσε όλα κόντρα στην Αγγλία η οποία πήρε όμως τη νίκη με 3-0 για την πέμπτη αγωνιστική του Νations League και πλέον μόνο με θαύμα δεν θα πάρει και την πρώτη θέση στον όμιλο.
Ο απεσταλμένος του Skysports στην Ελλάδα ανέφερε πως «Στην πραγματικότητα, το 3-0 κολακεύει κάπως την Αγγλία. Μπορεί να ήταν πολύ διαφορετικό, αν ο Τζόρνταν Πίκφορντ δεν είχε κάνει δύο αποκρούσεις παγκόσμιας κλάσης όταν το παιχνίδι ήταν ακόμα στο όριο».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ στο δεύτερο έπαιξε με παίκτη παραπάνω και μείωσε σε 3-2, όμως οι Περιστεριώτες άντεξαν και πήραν τη ματσάρα με την οποία ουσιαστικά σφραγίζουν την παραμονή τους στη Super League.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.