Το Μαρόκο αντιμετωπίζει την Γκαμπόν για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με σκοπό το απόλυτο και το «5 στα 5» στον όμιλο.
Ο αγώνας της αφρικανικής ομάδας θα έχει ελληνικό «άρωμα» καθώς και οι δύο ποδοσφαιριστές της Εθνικής Μαρόκο που αγωνίζονται στην Stoiximan Superleague θα ξεκινήσουν βασικοί.
Συγκεκριμένα, στην ενδεκάδα που επέλεξε ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί βρίσκονται τόσο ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού, όσο και ο Αζεντίν Ουναΐ του Παναθηναϊκού.
Υπενθυμίζουμε ότι ο φορ του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί και στα 4 παιχνλιδια της χώρας του στα προκριματικά(2 βασικός) και έχει σκοράρει ένα γκολ.
Ενώ, ο παίκτης των «πρασίνων» που επίσης έχει παίξει και στους 4 μέχρι στιγμής αγώνες των Μαροκινών (3 φορές βασικός) και μετράει 2 γκολ και 2 ασίστ στα προκριματικά. Από την άλλη,
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.