Ο ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε από την Σζολνόκι στην Ουγγαρία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europe Cup. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έτσι κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 92-69.
Κορυφαίος για την ομάδα του Καντσελιέρι ήταν ο Σαβάρ Ρέινολντς, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 32 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Από την άλλη, για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Σούμποτιτς που τελείωσε το ματς με double-double, έχοντας 11 πόντους, 11 ριμπάουντ και 3 ασίστ.
Με αυτή τη νίκη οι «ασπρόμαυροι» προκρίθηκαν στους «16» του Fiba Europe Cup, όντας δεύτεροι στον όμιλο με ρεκόρ 5-1.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.