Ολυμπιακός: Εκτός εξάδας ξένων ο Φαλ για το ματς απέναντι στον Προμηθέα
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να αφήσει εκτός εξάδας ξένων τον Μουστάφα Φαλ, ενόψει του ματς με τον Προμηθέα Πατρών στο ΣΕΦ (20:15) για την 6η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Η 6η αγωνιστική της Stoiximan GBL συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (10/11, 20:15) με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πάτρας στο ΣΕΦ.
Εκτός 12άδας (από την 6άδα των ξένων) έμεινε ο Μουστάφα Φαλ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, για λόγους διαχείρισης και ξεκούρασης.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο πρωτάθλημα, προέρχεται από το διπλό επί της ΑΕΚ με 77-96, με το οποίο ανέβηκε στο 4-1 και τη δεύτερη θέση, πίσω μόνο από τους «πράσινους».
Ο Προμηθέας υπέστη μεσοβδόμαδα εκτός έδρας ήττα στην Τουρκία από τη Γαλατάσαραϊ (91-74) για το BCL, ενώ στο πρωτάθλημα έπεσαν στην 7η θέση και το 3-2 μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό (92-67).
Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, πέραν από εκείνο του Κίναν Έβανς που αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στις αρχές του 2025. Ούτε ο Προμηθέας και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα τραυματισμού και άπαντες είναι παρόντες για το ματς με τους Πειραιώτες.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.