ΓΑΣ Κιλκίς – Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή 27-42: Μια καλή προπόνηση για τους Ερυθρόλευκους
Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή πέρασε εύκολα από την έδρα του ΓΑΣ Κιλκίς, επικρατώντας με 42-27 και έκανε το «6/6» στο πρωτάθλημα της Handball Premier.
Νικηφόρα επέστρεψε στο πρωτάθλημα, μετά την πρόκριση στους «32» του EHF European Cup, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδας πέρασαν άνετα από την έδρα του ΓΑΣ Κιλκίς, καθώς επικράτησαν με 42-27, για την 6η αγωνιστική της Handball Premier.
Κόντρα στην ομάδα του Κιλκίς, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα, από το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο προηγήθηκε με 21-11, διαφορά που διεύρυνε στο δεύτερο, φτάνοντας σε μία άνετη εκτός έδρας νίκη, για το «έξι στα έξι» στο πρωτάθλημα!
O Ολυμπιακός «μπήκε» δυνατά στο ματς και ξέφυγε με 11-6, στο 16:11, με γκολ του Βίντα, ενώ στο 21:40, έφτασε σε νταμπλ σκορ (7-14), με τον Σάββα στην κόντρα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν δυσκολεύτηκαν ούτε στη συνέχεια και «έκλεισαν» με +10 το πρώτο ημίχρονο, με ένα ακόμα τέρμα του Σάββα (29:59), για το 21-11.
Ανάλογη η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει με +14 (12-26), στο 33:33, με τέρμα του Παπάζογλου. Στο 57:45, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο +15, αφού στο 57:45, ο Παπαβασίλης διαμόρφωσε το τελικό 42-27.
Τα πεντάλεπτα: 2-3, 4-7, 6-10, 7-13, 9-16, 11-21 (ημχ.) 13-27, 19-29, 21-33, 23-34, 26-38, 27-42
ΓΑΣ Κιλκίς (Γεωργιάδης): Μποροντάι, Μήγγας 3, Ελαυθεριάδης, Αλεξανδρίδης 2, Κουτουλογένης 3, Μπουτκάρης 1, Δομπρής 7, Μπέρεζνι 1, Σιγγιρίδης 5, Καρβουνίδης 1, Στανκίδης, Παπαγιάννης 4, Αντωνίου, Παντικίδης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ (Ζέλικο Μπάμπιτς): Κοτανίδης, Τζηράς 2, Παπαβασίλης 5, Βίντα 4, Τζίμπουλας 3, Παπάζογλου 10, Παπαντωνόπουλος, Κανδύλας, Πέρκ, Σλίσκοβιτς 3, Βούγιοβιτς 1, Λιάπης 7, Πασσιάς, Μιχαηλίδης 1, Σάββας 6, Νικολίνταης
Διαιτητές: Γράψας-Κυριακού, Δίλεπτα: 2-5, 2/2-1/1
«Με υψηλό ρυθμό σε άμυνα και επίθεση»
Δηλώσεις:
Θανάσης Παπάζογλου: «Μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση στην Ευρώπη, αντιμετωπίσαμε το Κιλκίς εκτός έδρας. Από την αρχή του παιχνιδιού, είχαμε υψηλό ρυθμό σε άμυνα και επίθεση, κάτι το οποίο μας οδήγησε σε μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα».
- Ουκρανία: Νέα μαζική ρωσική επίθεση στο Κίεβο – Τουλάχιστον 1 νεκρός σε πλήγμα στο Χάρκοβο
- ΗΠΑ: Ανακάλεσαν πάνω από 100.000 θεωρήσεις διαβατηρίων από τη μέρα που επέστρεψε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο
- Ουκρανία: «Επικίνδυνη και ανεξήγητη κλιμάκωση» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ το ρωσικό πλήγμα με τον πύραυλο Ορέσνικ
- Fed: Τι κρύβεται πίσω από την ποινική έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Χάθηκαν στο μέτρημα
- Paramount: Στην αντεπίθεση με αγωγή κατά Warner Bros για τη συμφωνία με Netflix

