
Ο Τότι εξετάζει την επιστροφή του στην ενεργό δράση
Ο Φραντσέσκο Τότι δήλωσε ότι εξετάζει έντονα την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο στα 48 του χρόνια.
Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον πρώην αρχηγό αλλά και πιστό υπηρέτη της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι που θέλει να επιστρέψει στα γήπεδα και την ενεργό δράση.
Ο «capitano» ξεκαθάρισε πως κυριολεκτεί και πως είναι πραγματικά εξετάζει το ενδεχόμενο να ξαναβάλει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στα 48 του έτη, υποστηρίζοντας μάλιστα πως υπάρχουν κάποιες ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον.
«Το να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι το αστείο, το έχω πάρει στα σοβαρά, υπάρχουν 1-2 ομάδες που με θέλουν. Οι ομάδες είναι εκεί, το θέμα είναι πως πρέπει να ξεκινήσω προπονήσεις», εξήγησε ο παλαίμαχος αρχηγός της Ρόμα.
«Θα δούμε τι θα γίνει. Το σκέφτομαι, το μυαλό μου ξέρει ήδη ποια είναι η απάντηση, θα δούμε τι θα πει το σώμα μου. Ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει η επόμενη χρονιά;».
- Western Digital και Seagate άφησαν πίσω την… Nvidia
- Το 73% των νέων χάνει τον έλεγχο του χρόνου στο internet
- Το 68% των κωδικών σήμερα μπορεί να παραβιαστεί μέσα σε μία ημέρα
- Συνάντηση Ρούμπιο και αλ Θάνι, εν μέσω φημών για διαμεσολάβηση του Κατάρ στον πόλεμο με το Ιράν
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
