Ισραήλ: «Η Γάζα πρέπει να προσαρτηθεί» λέει Ισραηλινός βουλευτής – Διοργανώνουν συνέδριο για τον εποικισμό της
Ο βουλευτής που έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση είναι μέλος του κόμματος του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου
Ο Χανότς Μιλβίντσκι, μέλος της ισραηλινής Κνεσέτ, έκανε ανάρτηση στα social media με την οποία εκφράζει τον ενθουσιασμό του ενόψει ενός συνεδρίου για τον προτεινόμενο εποικισμό της Γάζας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που μέλη του Λικούντ κάνουν τέτοιες δηλώσεις
Ο ίδιος θα είναι ένας από τους δέκα εκπροσώπους του κόμματος Λικούντ του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου που έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί.
Πρέπει να πληρώσει όποιος έχει επιτεθεί ή θα επιτεθεί στο κράτος του Ισραήλ, υποστηρίζει ο Ισραηλινός βουλευτής.
«Ως εκ τούτου, τα εδάφη από τη Γάζα πρέπει να προσαρτηθούν», είπε.
«Ναι, ο εποικισμός είναι η καλύτερη λύση για την τρομοκρατία και τα προσαρτημένα εδάφη είναι άξια εποικισμού», πρόσθεσε.
Δείτε την ανάρτηση στο Χ:
כן, אגיע להתארח בסוכת הליכוד באירוע המשמח הזה.
כן, חייבים להצמיד תג מחיר בקרקע‼️ לכל מי שתקף או יתקוף את מדינת ישראל ולכן, יש לספח שטחים מעזה, שיבטיחו את בטחונם של אזרחי ישראל.
כן, ההתיישבות היא הפתרון הטוב ביותר לטרור ואת השטחים שנספח נכון וראוי ליישב.
משיחי? משיחי זה לחשוב… pic.twitter.com/iO8eoRW0RC— חנוך מילביצקי – Hanoch Milwidsky (@hanochmilwidsky) October 16, 2024
Η ισραηλινή οργάνωση εποίκων Nachala οργανώνει το διήμερο συνέδριο με τίτλο «Προετοιμασία για εποικισμό στη Γάζα» την επόμενη εβδομάδα.
Το προπαγανδιστικό υλικό για την εκδήλωση, που κοινοποίησε η Nachala στο X, υπόσχεται επίσης «πρακτικά εργαστήρια προετοιμασίας για την εγκατάσταση στη Γάζα», καθώς και μια ξενάγηση στο Νιρίμ, ένα κιμπούτς στην έρημο Νεγκέβ στα βορειοδυτικά, κοντά στον διαχωριστικό φράχτη Ισραήλ – Γάζας.
- Ντε Λα Φουέντε: Ο πιο φθηνός πρωταθλητής
- Ακρόπολη: Άνδρας τραυμάτισε δύο Αμερικανούς τουρίστες με μαχαίρι
- Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Ο ευκολότερος παίκτης που θα μπορούσα να μαρκάρω»
- Ξέρατε ότι ο Οδυσσέας λατρευόταν για περίπου 1.000 χρόνια σαν να ήταν θεότητα;
- «Κίνημα της κατσαρίδας»: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στο Δελχί μετά τα επεισόδια που άφησαν 180 τραυματίες
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
- Λούβρο: Επαναλειτουργεί η αίθουσα που έγινε στόχος ληστείας 88 εκατ. ευρώ – Φιλοξενεί έκθεση χωρίς πολύτιμα αντικείμενα
- Η Noga Erez φτιάχνει το μέλλον της μουσικής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-MKv9gQHpICM-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442