Αντώνης Ρέμος: Θα τραγουδήσει στα εγκαίνια του μετρό της Θεσσαλονίκης
Ο Αντώνης Ρέμος δέχθηκε πρόταση από το Μέγαρο Μαξίμου - Θα ακολουθήσουν και τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις εμ αφορμή το άνοιγμα του μετρό
Ο Αντώνης Ρέμος δέχθηκε την πρόσκληση που του απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να τραγουδήσει στη μεγάλη συναυλία των εγκαινίων στο μετρό της Θεσσαλονίκης.
Ο Αντώνης Ρέμος και το τριήμερο «πάρτι» στη Θεσσλονίκη
Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο Live News του MEGA, αρχικά η πρόταση του υπουργείου Πολιτισμού για τη συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν η μουσική επένδυση να γίνει από τον Διονύση Σαββόπουλο, ωστόσο η πρόταση του Μεγάρου Μαξίμου κατέληξε να γίνει στον λαϊκό τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο, καθώς η πρόταση του Μαξίμου ήταν αυτή που επικράτησε.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή, είχε πραγματοποιηθεί μία σύσκεψη για τα εγκαίνια του μετρό στην Θεσσαλονίκη και τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι και που θα προσκληθούν είναι και αυτά που συνδέονται με την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Θα ακολουθήσουν τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις με αφορμή τα εγκαίνια του μετρό της Θεσσαλονίκης
Όπως είχε αναφέρει ο πρωθυπουργός στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) τα εγκαίνια του μετρό της Θεσσαλονίκης θα συνοδευτούν από τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη, προκειμένου να εορταστεί η σημαντική αυτή στιγμή για την Θεσσαλονίκη.
- Γκολάρες και ρεκόρ: To τρομερό ντεμπούτο του Ανδρέα Τεττέη στον Παναθηναϊκό (vids, pics)
- Γιγάντιο αερόπλοιο που παράγει αιολική ενέργεια δοκιμάστηκε στην Κίνα
- ΗΠΑ: Στη Μεσόγειο το αεροπλανοφόρο Τζέραλντ Φορντ – Ενισχύεται η αμερικανική παρουσία λόγω Ιράν
- Τέμπη: Ανακλήθηκαν οι εκταφές 6 σορών – Επιμένουν για εργαστήρια στο εξωτερικό οι γονείς
- Έρικ Ντέιν: Οι τελευταίες στιγμές του ΜακΣτίμι, η αυτοκτονία, η απώλεια φωνής – «Πρέπει να είσαι δυνατός»
- «Μπαμ» στο ισπανικό πρωτάθλημα: «Ο Άλβαρες έχει αποφασίσει να υπογράψει στη Μπαρτσελόνα» (pic)





