Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Το μήνυμα του Αντώνη Ρέμου στους θαυμαστές του: Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, ελάτε στις συναυλίες μου
Ο κ. Ρέμος δηλώνει ότι έχει εμπιστοσύνη στους δικηγόρους του αλλά και στις ελεγκτικές Αρχές και η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει με όλα τις εξηγήσεις και τα δικαιολογητικά που θα δοθούν από τη μεριά του.
Μετά την γραπτή του δήλωση με την οποία δηλώνει ότι δεν έχει φοροδιαφύγει ποτέ και καλεί τις αρμόδιες Αρχές να ολοκληρώσουν τον έλεγχο στα οικονομικά του, ο Αντώνης Ρέμος ανάρτησε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στέλνοντας μήνυμα στους θαυμαστές.
Όπως λέει χαρακτηριστικά δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και ξεκαθαρίζει ότι όλες οι συναυλίες που έχει προγραμματίσει θα γίνουν κανονικά. «Νιώθω την υποχρεώσει σε αυτόν τον κόσμο που με αγαπάει και με στηρίζει να βρεθώ μαζί του».
«Έχω εμπιστοσύνη»
Ο κ. Ρέμος δηλώνει ότι έχει εμπιστοσύνη στους δικηγόρους του αλλά και στις ελεγκτικές Αρχές και η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει με όλα τις εξηγήσεις και τα δικαιολογητικά που θα δοθούν από τη μεριά του.
«Δεν είμαι κατηγορούμενος»
Νωρίτερα με γραπτή του δήλωση ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή» και χαρακτήριζε τις διαρροές σχετικά με την έρευνα από την Οικονομική Εισαγγελία «θεσμικό ατόπημα».
Παράλληλα ξεκαθάριζε ότι δεν είναι «κατηγορούμενος» αλλά «ερευνώμενος» και διευκρίνιζε ότι «θα συνεχίσω κανονικά να εργάζομαι και δεν θα ακυρώσω καμιά συναυλία, γιατί από αυτές ζουν δεκάδες εργαζόμενοι».
Υπενθυμίζεται ότι η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος υπό τον επικεφαλής της, επίτιμο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη διενήργησε έρευνα σε εταιρεία του τραγουδιστή, που δεν συνδέεται με δραστηριότητες στο χώρο του θεάματος, και εντόπισε σοβαρές ενδείξεις για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Το πόρισμα με τα στοιχεία διαβιβάστηκε ήδη στον Οικονομικό Εισαγγελέα, ο οποίος θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση και ανάλογα με τα αποδεικτικά στοιχεία θα προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις του.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου