
Οικογενειακή υπόθεση: Στη Γιουβέντους η 15χρονη κόρη του Ντελ Πιέρο
Η νεαρή Ντοροτέα Ντελ Πιέρο, κόρη του θρυλικού Ιταλού άσου, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Γιουβέντους.
Η 15χρονη κόρη του θρύλου της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, Ντοροτέα, ακολουθεί τα βήματα του διάσημου πατέρα της και θα φορέσει τη φανέλα των «μπιανκονέρι».
Η νεαρή υπέγραψε με τη Γιουβέντους το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της και θα ενταχθεί στην ομάδα γυναικών κάτω των 17 ετών. Φωτογραφήθηκε μάλιστα με τη φανέλα της «Γιούβε», έχοντας στο πλευρό της τον πανευτυχή πατέρα της.
Αυτή είναι η 15χρονη κόρη του Ντελ Πιέρο
Η Ντοροτέα Ντελ Πιέρο γεννήθηκε το 2009 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τα πέντε της χρόνια και στη συνέχεια άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα στην ακαδημία της Γιουβέντους στο Λος Αντζελες, όπου διέμενε με την οικογένεια της. Ο μεγαλύτερος αδελφός της, Τομπάιας, έγινε πρόσφατα παίκτης της Εμπολι και η οικογένεια Ντελ Πιέρο επέστρεψε στην Ιταλία.
Στις ΗΠΑ, η Ντοροτέα αγωνιζόταν ως επιθετικός, φορώντας το Νο 7 με τους γονείς της να τη στηρίζουν και να την ενθαρρύνουν σε κάθε παιχνίδι της. Η μητέρα της μάλιστα, μήνες πριν την επιστροφή της οικογένειας στην Ιταλία, είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με την κόρη της να σκοράρει και να πανηγυρίζει όπως ο πατέρας της.
Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο κατέχει το ρεκόρ με τα περισσότερα τέρματα στη Γιουβέντους (209), ενώ στις 6 Απριλίου 2008, έγινε και ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές (705). Όσον αφορά την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι έκτος στον πίνακα των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών. Ο Ντελ Πιέρο έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες είχε αγωνιστεί, ενώ στην εθνική ομάδα είχε 91 συμμετοχές και 27 γκολ.
- Ο Στάρμερ καλεί τον Μασκ να σταματήσει να παρεμβαίνει στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου
- Νίγηρας: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο αφού έπαθε βλάβη το φορτηγό που τους μετέφερε
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ σχεδιάζει μια συμμαχία χωρών που θα αντισταθούν στην προέλαση των μεγάλων της ΑΙ
- Ιράν: Δεν χρειάζεται συμφωνία για να πάρει το απεμπλουτισμένο ουράνιο, λέει ο Τραμπ
- Συνάντηση της Περιφέρειας Αττικής και μελών της Ιεράς Συνόδου
- Νέες κυρώσεις για την Κούβα, τον πρόεδρο Ντίαζ-Κανέλ και την οικογένεια Κάστρο



