Αγνώριστος ο Άρης Σερβετάλης – Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του
Ο Άρης Σερβετάλης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» με νέο κούρεμα και τράβηξε την προσοχή όλων μας.
Ο Άρης Σερβετάλης φιλοξενήθηκε στο «Στούντιο 4», σε μία από τις πολύ σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις του. Ο γνωστός ηθοποιός που έχει αποδείξει ανά τα έτη πως αποφεύγει τις συνεντεύξεις, μίλησε στην εν λόγω εκπομπή κι εξήγησε ότι οι δημόσιες εξομολογήσεις του σχετίζονται με τις δουλειές του στο θέατρο.
Μάλιστα κατά την έναρξη της εκπομπής ο Άρης Σερβετάλης είπε στους παρουσιαστές σε σχέση με τις δηλώσεις και τις δημόσιες εμφανίσεις του: «Όσες συνεντεύξεις έχω δώσει, συνήθως συνδυάζονται με το θέατρο, με κάποια παράσταση. Είναι λίγο περίεργα στις συνεντεύξεις, μέσα σε μισή ώρα πρέπει να πεις πράγματα…».
«Για την εμφάνιση μου αρέσει κάθε φορά που είμαι σε μία παράσταση ή υποδύομαι έναν ρόλο να μπαίνω σε μία διαδικασία αλλαγής πάντα σε συνδυασμό με την αισθητική μου».
Ο Άρης Σερβετάλης εμφανίστηκε με μεγάλες φαβορίτες, μακρύ μαλλί στα πλάγια και πίσω, και κοντό μπροστά, πράγμα που τράβηξε την προσοχή όλων μας. Με αφορμή την εμφάνισή του, στη συνέχεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια της εκπομπής χαρακτήρισε μοναδικό τον τρόπο ντυσίματος και την εμφάνισή του, με τον ηθοποιό να επισημαίνει: «Για την εμφάνιση μου αρέσει κάθε φορά που είμαι σε μία παράσταση ή υποδύομαι έναν ρόλο να μπαίνω σε μία διαδικασία αλλαγής πάντα σε συνδυασμό με την αισθητική μου».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Βάζεις στον τοίχο τον εαυτό σου πολλές φορές. Αυτό συμβαίνει σε εμένα, υπάρχει αυτή η προσπάθεια να καταλάβω τι μου γίνεται. Είμαι σε αυτή τη διαδικασία» είπε σχετικά με το εάν έχει έρθει σε «ειρήνη» με τον εαυτό του. Ο ίδιος αποκάλυψε, βέβαια, ότι δυσκολεύτηκε πολύ να διαχειριστεί το άγχος της καριέρας, που κατατρέχει όλους όσο μεγαλώνουν, και να βρει αυτή την εσωτερική ειρήνη , αλλά πως τελικά πως έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως όλοι βρίσκουν το δρόμο τους.
- Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου επιστρέφει στην Επίδαυρο με το έργο Ίων του Ευριπίδη
- Κικίλιας: Η Κάλυμνος πρέπει να έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση όλο το χρόνο – Τετραετής ορίζοντας για τις άγονες γραμμές
- Αλβανία: Ύποπτος και για πλαστογράφηση τίτλων ο επιχειρηματίας που πούλησε γη για το θέρετρο του Κούσνερ
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του δικεφάλου για το φιλικό παιχνίδι με την Τβέντε (pic)
- Θρήνος στη Νότια Αφρική: Πέθανε ο Τζέιντεν Άνταμς που είχε παίξει και στα τρία ματς του Μουντιάλ
- Συγκινεί ο προπονητής της Άννας-Μαρίας: «Θα συνέχιζε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρο της»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με «γκολάρα» του Αντρέ Λουίς και απώλειες (vid)
- Λήψη μέτρων προστασίας για τις κατολισθήσεις στην Κεφαλονιά – Τι αποφάσισε η επιτροπή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442