Μπράιτον – Τότεναμ 3-2: Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τους «γλάρους»
Η Μπράιτον επέστρεψε από το 0-2, έβαλε τρία γκολ σε 18 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε τεράστια νίκη με 3-2 απέναντι στην Τότεναμ, για την 7η αγωνιστική της Premier League.
Από την κόλαση στον… Παράδεισο μέσα σε 18 λεπτά η Μπράιτον, με τους «Γλάρους» να φέρνουν «τούμπα» το ματς απέναντι στην Τότεναμ και να παίρνουν τη νίκη με 3-2, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο.
Μάντισον και Τζόνσον έδωσαν το προβάδισμα στην ομάδα του Ποστέκογλου, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τρία γκολ στο δεύτερο μέρος με τους Μιντέ, Ριτέρ και Γουέλμπεκ και πανηγύρισαν σπουδαία νίκη, φτάνοντας τους 12 βαθμούς και την 6η θέση.
Στο 22’ ο Μάντισον έδωσε κάθετα στον Τζόνσον κι εκείνος πλάσαρε για το 0-1, ενώ στο 37′ ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έπιασε ένα αδύναμο πλασέ εκτός περιοχής αλλά ο Φερμπρούχεν έχασε την μπάλα κι έτσι ήρθε το 0-2.
Στο δεύτερο μέρος όλα άλλαξαν ωστόσο, με την Μπράιτον να χρειάζεται μόλις 18 λεπτά για να ανατρέψει την κατάσταση. Αρχικά στο 48′ ο Μιτόμα έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Ουντόγκι δεν έδιωξε σωστά και ο Μιντέ από κοντά πλάσαρε για το 1-2. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ριτέρ δέχθηκε την ωραία κάθετη του Μιτόμα και μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 66′ ο Γουέλμπεκ με κεφαλιά εξ επαφής έγραψε το 3-2.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.