Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή έτυχε ο Στέφανος Κασσελάκης από δεκάδες στελέχη της βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, μια μέρα μετά την επίσημη κατάθεση του φακέλου υποψηφιότητάς του για την προεδρία. Ο κόσμος τον υποδέχτηκε με χειροκροτήματα και επευφημίες, φωνάζοντας συνθήματα όπως: «Στέφανε, θυμήσου, η βάση είναι μαζί σου».
Μαζί του ήταν η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, η βουλευτής Νοτίου Τομέα, Ραλλία Χρηστίδου, καθώς και ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Θάνος Μωραΐτης.
Ο κόσμος ζητούσε από τον Στέφανο να συνεχίσει την προσπάθειά του, υπενθυμίζοντάς του ότι είναι στο πλευρό του. «Εσείς θα είστε ο νέος ΣΥΡΙΖΑ», επισήμανε ο ίδιος, εκφράζοντας τη δέσμευσή του για τη δημιουργία ενός ανανεωμένου και δυναμικού κόμματος.
Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη ενθουσιασμό, καθώς οι παριστάμενοι εξέφρασαν τη στήριξή τους προς τον υποψήφιο πρόεδρο, ελπίζοντας σε μία νέα αρχή και σε ανανεωμένες προοπτικές για το κόμμα. Η συμμετοχή ηταν μεγάλη και έδειξε την προσδοκία των στελεχών για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε βίντεο από την επίσκεψη Κασσελάκη στο Ηράκλειο
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.