Νάπολι – Κόμο 3-1: Λουκάκου λαμπρός την οδηγεί! (vid)
Με τον Ρομέλου Λουκάκου να έχει ένα γκολ και δύο ασίστ, η Νάπολι επιβλήθηκε της Κόμο με 3-1.
Η «βαριά» ήττα της πρεμιέρας απ’ τη Βερόνα (3-0), φαντάζει κάτι πολύ… μακρινό για τη Νάπολι.
H ομάδα του Αντόνιο Κόντε νίκησε με 3-1 και την Κόμο στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στη Serie A, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 6 παιχνίδια (5 νίκες και μία ισοπαλία) κι αποσπάστηκε 4 βαθμούς απ’ τη δεύτερη Γιουβέντους, που υποδέχεται την Κυριακή (6/10) την Κάλιαρι.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «παρτονοπέι» ήταν ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος ο οποίος «σέρβιρε» την ασίστ στον ΜακΤόμινεϊ μόλις στο 1ο λεπτό, ενώ ευστόχησε σε πέναλτι στο 53′ δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στη Νάπολι.
Ενδιάμεσα η Κόμο ισοφάρισε προσωρινά με τον Στρεφέτσα στο 43′, όμως οι γηπεδούχοι «τελείωσαν» μια και καλή το ματς στο 86′ με το γκολ του Νταβίντ Νέρες, έπειτα από νέα ασίστ του Λουκάκου.
Οι συνθέσεις της αναμέτρησης:
ΝΑΠΟΛΙ: Καπρίλε, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Μπουοντζόρνο, Ολιβέρα(88’ Σπινατσόλα), Λομπότκα(90+1’ Γκίλμουρ), Ανγκισά, ΜακΤόμινεϊ, Κβαρατσχέλια(79’ Νέρες), Λουκάκου(88’ Σιμεόνε), Πολιτάνο(80’ Ματσόκι)
ΚΟΜΟ: Αουντέρο, Φαν ντερ Μπρεμτ(83’ Ένγκελχαρντ), Ντοσένα, Κεμπφ, Μορένο(90+1’ Σάλα), Ρομπέρτο, Περόνε, Παζ, Στρεφέτσα(83’ Μπελότι), Φαντέρα(68’ Βέρντι), Κουτρόνε(90+1’ Γκαμπριελόνι)
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής
Νάπολι – Κόμο 3-1 (1′ ΜακΤόμινεϊ, 53′ πεν. Λουκάκου, 87′ Νέρες / 43′ Στρεφέτσα)
4/10 21:45 Βερόνα – Βενέτσια
5/10 16:00 Ουντινέζε – Λέτσε
5/10 19:00 Αταλάντα – Τζένοα
5/10 21:45 Ίντερ – Τορίνο
6/10 13:30 Γιουβέντους – Κάλιαρι
6/10 16:00 Λάτσιο – Έμπολι
6/10 16:00 Μπολόνια – Πάρμα
06/10 19:00 Μόντσα – Ρόμα
6/10 21:45 Φιορεντίνα – Μίλαν
Η βαθμολογία:

- Τι είπε ο Μίλαν Τόμιτς για τον Ερυθρό Αστέρα, τις μεταγραφές και τον Μίλερ-ΜακΙντάιρ
- Έρχεται… σκούπα στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι
- Σερβικά ΜΜΕ: «Ο Μπόνγκα στο στόχαστρο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού»
- Παπαμίκος για Νέα Τούμπα και αθλητικό κέντρο: «Είναι το ιδανικό σημείο μετάβασης για τον ΠΑΟΚ»
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τα ταλέντα του αύριο στο Summer Camp 2026
- Έστειλε μήνυμα ο Σλούκας μετά την επέμβαση: «Μετράω αντίστροφα, αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα»
- Ντόρσεϊ: «Ώρα να πετύχουμε τον μεγαλύτερο στόχο της σεζόν»
- Δεν ξεχνάει ο Σάρι: «Δεν ήμουν καθόλου χαρούμενος όταν πουλήθηκε ο Μανδάς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442