Γκουίνεθ Πάλτροου: Γιορτάζει έξι χρόνια γάμου με τον Μπραντ Φάλτσακ δίνοντας τρυφερά φιλιά
Γκουίνεθ Πάλτροου και Μπραντ Φάλτσακ είχαν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ιδιωτική τελετή στα Hamptons με προσκεκλημένους μόλις 70 άτομα.
Η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Μπραντ Φάλτσακ είναι από τα πιο αγαπημένα και τρυφερά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 29 Σεπτεμβρίου του 2018 και από τότε είναι αχώριστοι. Αυτήν ακριβώς την σημαντική ημερομηνία της ζωής τους γιόρτασαν πριν από λίγες ώρες, με την ηθοποιό να δημοσιεύει ένα ιδιαίτερα τρυφερό στιγμιότυπο.
Το ζευγάρι φαίνεται να γιόρτασε τα 6 χρόνια γάμου με μια απόδραση σε λίμνη, κάνοντας SUP και απολαμβάνοντας τη γαλήνη της φύσης. Φυσικά δεν έλειψαν και τα τρυφερά φιλιά, με τη Γκουίνεθ Πάλτροου να αναφέρει μεταξύ άλλων, τον συμβολικό αριθμό «6».
View this post on Instagram
Γκουίνεθ Πάλτροου και Μπραντ Φάλτσακ είχαν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ιδιωτική τελετή στα Hamptons με προσκεκλημένους μόλις 70 άτομα. Σε παλιότερες δηλώσεις της, η Πάλτροου έχει μιλήσει για τις προκλήσεις που βίωσε, έχοντας μια μικτή οικογένεια με τον Falchuk.
Η διάσημη ηθοποιός έχει αποκτήσει δυο παιδιά με τον Κρις Μάρτιν, και ο τωρινός σύζυγός της Μπραντ έχει επίσης δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο του.
«Ήταν δύσκολο. Δεν είναι κάτι που βγαίνει αυθόρμητα. Κανείς δεν σου λέει πώς να το κάνεις. Απλά προχωράς με αυτό. Τώρα όμως η μικτή οικογένεια μας, είναι ένα από τα πράγματα που μου χαρίζει την περισσότερη ευτυχία στη ζωή μου», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η Γκουίνεθ.
View this post on Instagram
Πηγή: GRACE
- Αυξάνεται ο απολογισμός του καύσωνα στην Ευρώπη – Τουλάχιστον 10.000 νεκροί σε πέντε χώρες
- Δήμος Αθηναίων: Ξεκίνησε η πρακτική εκπαίδευση των Δημοτικών Αστυνομικών
- Συντάξεις χηρείας: Οι τέσσερις ανεπάρκειες στην προωθούμενη ρύθμιση
- Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας σε Γοργοπόταμο και Ξηριά του Δήμου Λαμιέων
- Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στη Βάγια Νέστορα – Δείτε εικόνες και βίντεο
- Αυτό είναι το deal του Ολυμπιακού με τον Μοντέρο
- Οι μισοί ασθενείς δεν παίρνουν τα φάρμακα τους – Ένα πολυπαραγοντικό φαινόμενο
- Βραβεία Emmy: Ποιες θα είναι οι υποψηφιότητες για το 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442