Ίπσουιτς – Άστον Βίλα 2-2: «Στάση» για την ομάδα του Έμερι στο Πόρτμαν Ρόουντ
Η Άστον Βίλα έμεινε στο ισόπαλο 2-2, εκτός έδρας με την Ίπσουιτς, για την 6η αγωνιστική της Premier League και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Μεγάλη ευκαιρία για να «σκαρφαλώσει» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Premier League και να «πιάσει» τη Λίβερπουλ, έχασε η Άστον Βίλα, με τους «Χωριάτες» να μένουν στο ισόπαλο 2-2 με την Ίπσουιτς εκτός έδρας.
Η ομάδα του Ουνάι Έμερι είδε τους νεοφώτιστους να προηγούνται νωρίς στο ματς, κατάφερε να φέρει «τούμπα» την αναμέτρηση και να προηγηγθεί με 2-1, όμως η Ίπσουιτς την χτύπησε στην κόντρα και ισοφάρισε σε 2-2, παίρνοντας τον βαθμό, σταματώντας παράλληλα το σερί των 6 νικών της Άστον Βίλα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Λίαμ Ντελάπ που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Ρότζερς και Γουότκινς τα γκολ της Βίλα.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν από το ξεκίνημα του αγώνα ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τη Βίλα, μπαίνοντας δυνατά στο ματς. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Ντελάπ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, όμως η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήταν άμεση. Αρχικά οι «Χωριάτες» ισοφάρισαν στο 15′ με τον Ρότζερς και έκαναν την ολική ανατροπή με τον Όλι Γουίτκινς στο 32ο λεπτό.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ίπσουιτς βρήκε χώρο στην κόντρα και σε μία αντεπίθεση ο Ντελάπ σκόραρε ξανά με όμορφη ενέργεια από τα αριστερά, αδειάζοντας πρώτα τον Ντιέγκο Κάρλος, για να στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Μαρτίνες. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το γκολ της νίκης, αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ, με το 2-2 να μένει μέχρι το τέλος.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο 19χρονος Γάλλος μέσος, Ταχίρις Ντος Σάντος, ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Μετς, είναι ένας από τους σοβαρά τραυματίες της φονικής πυρκαγιάς του Κραν Μοντανά.