Απίθανη διπλή ντρίμπλα του Κουτίνιο στο Βάσκο Ντα Γκάμα – Παλμέιρας (vid)
Ο Φελίπε Κουτίνιο «χάζεψε» τους αντιπάλους του στο παιχνίδι της Βάσκο ντα Γκάμα απέναντι στην Παλμέιρας.
Στη Βραζιλία για λογαριασμό της Βάσκο ντα Γκάμα αγωνίζεται πλέον ο άλλοτε άσος των ευρωπαϊκών γηπέδων, Φελίπε Κουτίνιο.
Στα 32 του χρόνια, ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερ, συνεχίζει να μαγεύει με τις επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο.
Μία χαρακτηριστική στιγμή… μαγείας είχε ο Βραζιλιάνος άσος στην αναμέτρηση της Βάσκο ντα Γκάμα απέναντι στην Παλμέιρας, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο Κουτίνιο έγινε κάτοχος της μπάλας και εξέθεσε με τις ικανότητές του δύο παίκτες της Παλμέιρας.
Συγκεκριμένα, αφού απέφυγε τον πρώτο αντίπαλό του με υπέροχο τακουνάκι, στη συνέχεια πέρασε και δεύτερο με φανταστική ποδιά, προσφέροντας έναν ανεπανάληπτο highlight.
Δείτε το βίντεο με την ενέργεια του Κουτίνιο:
UFF PHILIPPE COUTINHO VS PALMEIRAS. 😮💨🇧🇷pic.twitter.com/tT2hj3SLzD
— Sudanalytics (@sudanalytics_) September 23, 2024
- Οσεάν Ντοντάν: Κορυφαία τενίστρια έκανε αυξητική στήθους και άνοιξε Onlyfans (pics+vids)
- Καμπανάκι Ισραηλινού αναλυτή για Τουρκία: Πρώτη φορά μέλος του ΝΑΤΟ έχει δικό του στρατηγικό «οικοσύστημα»
- «Εύχομαι κανείς να μην περάσει αυτό που έπαθα»: Τι δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την περιπέτεια της υγείας του
- Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]
- Τραμπ: Κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που διερωτώνται για την υγεία του
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις (vid)


