Χαμάς: Χαιρέτισε την πυραυλική επίθεση των Χούθι – Το Ισραήλ «δεν θα είναι ασφαλές»
Οι αντάρτες Χούθι έχουν επανειλημμένα δηλώσει την υποστήριξή τους στον αγώνα των Παλαιστινίων και έχουν επαινέσει τη Χαμάς
Η Χαμάς χαιρέτισε σήμερα την πυραυλική επίθεση των Χούθι της Υεμένης στο κεντρικό Ισραήλ, λέγοντας ότι το Ισραήλ «δεν θα είναι ασφαλές μέχρι να σταματήσει την επιθετικότητά του» στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου απείλησε εκ νέου με αντίποινα τους Χούθι
«Θεωρούμε ότι αυτή είναι μια φυσιολογική απάντηση στην επίθεση εναντίον του παλαιστινιακού λαού μας (…) Επιβεβαιώνουμε ότι ο σιωνιστής εχθρός δεν θα είναι ασφαλής έως ότου σταματήσει τη βάναυση επιθετικότητά του εναντίον του λαού μας στη Λωρίδα της Γάζας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η παλαιστινιακή οργάνωση.
Νωρίτερα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε τους αντάρτες Χούθι για αντίποινα μετά την ανάληψη της ευθύνης από την οργάνωση για πυραυλική επίθεση στο κεντρικό Ισραήλ.
«Σήμερα το πρωί, οι Χούθι εκτόξευσαν έναν πύραυλο εδάφους-εδάφους από την Υεμένη στο έδαφός μας. Θα πρέπει να γνωρίζουν (…) ότι θα πληρώνουν βαρύ τίμημα κάθε φορά που θα προσπαθούν να μας βλάψουν», είπε ο Νετανιάχου κατά την έναρξη εβδομαδιαίας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση.
Αυξάνονται διαρκώς οι νεκροί στη Γάζα
Τουλάχιστον 41.206 Παλαιστίνιοι έχουν χάσει τη ζωή τους και 95.337 έχουν τραυματιστεί σε ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας του θύλακα.
Τις τελευταίες 24 ώρες, τουλάχιστον 24 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
- «Πολιτιστική και πολιτική» η επιστροφή της Μαρία Γκρατσία Κιούρι στη Ρώμη για τον οίκο Fendi
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη «μπλε» φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Πειραιάς: Από αναθυμιάσεις ο θάνατος του νεαρού ζευγαριού που βρέθηκε σε αυτοκίνητο μέσα σε γκαράζ
- ΗΠΑ: Η ICE του Τραμπ συνεχίζει τις εν ψυχρώ δολοφονίες, τέσσερις νεκροί σε έναν χρόνο – Η διαβόητη δράση της
- Τρομοκρατία: Οι δολοφονίες δεν άλλαξαν ποτέ την ιστορία του κόσμου
- H άνοια κοστίζει στην Ευρώπη εκατοντάδες δισ. τον χρόνο – Τα περισσότερα τα πληρώνουν οι οικογένειες
- Φωτιά σε διαμέρισμα στον Άγιο Ελευθέριο
- Θεσσαλονίκη: Οδύνη στην κηδεία της 15χρονης αθλήτριας του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)









![ΗΠΑ: Πέταξε μολότοφ σε άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-214-315x220.jpg)

















![Το Ιράν απέτυχε στο Μνημόνιο Κατανόησης λέει ο Τραμπ – Θα τους χτυπήσουμε σκληρά σήμερα και αύριο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-09T052104Z_1675988392_RC2Z9MAZW6JT_RTRMADP_5_USA-TRUMP-1-315x220.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442