Την ήττα με 84-73 από την πιο έτοιμη αγωνιστικά FMP, υπέστη η ΑΕΚ στο «Železnik Hall», στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας επί σερβικού εδάφους.
Η είδηση της αναμέτρησης, πάντως, ήταν η επανεμφάνιση Δημήτρη Φλιώνη (στο 32΄, με το σκορ στο 61-52), μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού. Ο αρχηγός της «βασίλισσας» αγωνίστηκε για 5:42 λεπτά και πρόλαβε να μοιράσει 2 ασίστ.
Η Ένωση θα δώσει στη Σερβία ακόμη δύο δυνατές αναμετρήσεις, απέναντι στην Παρτίζαν (13/9, 20:00) του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και την γαλλική Παρί (14/9, 20:00), η οποία προετοιμάζεται για την ιστορική συμμετοχή της στην EuroLeague.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Από τα γήπεδα της Φουενλαμπράδα στο «Μπερναμπέου», ο 18χρονος χαφ, Tιάγκο Πιτάρτς γίνεται το νέο σημείο ισορροπίας μιας ομάδας γεμάτης αστέρια και επαναπροσδιορίζει την αξία του έτοιμου ταλέντου