Ευκλείδης Τσακαλώτος: Γιόρτασε το σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό του
Ευκλείδης Τσακαλώτος και Όλγα Νάσση γιόρτασαν, σε εστιατόριο του κέντρου, έχοντας στο πλευρό τους δικούς τους ανθρώπους.
O Ευκλείδης Τσακαλώτος υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό του Όλγα Νάσση και διοργάνωσαν ένα γλέντι με αγαπημένους φίλους, συγγενείς και πολιτικούς συντρόφους.
Σε μια ζεστή και φιλική οικογενειακή εκδήλωση, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και η γνωστή ανθρωπολόγος επέλεξαν να διοργανώσουν τη γιορτή τους σε ένα εστιατόριο στον Κολωνό, στην Αθήνα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα τρία παιδιά του Ευκλείδη Τσακαλώτου, καθώς και τα δύο παιδιά της Όλγας Νάσση, που ταξίδεψαν από την Πίζα ειδικά για την περίσταση, φίλοι και συγγενείς.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον Γιώργο Σταθάκη

Καλεσμένος και ο Θοδωρής Δρίτσας

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η αγαπημένη του Όλγα Νάσση παραμένουν ενεργοί στην Νέα Αριστερά

Μαζί με τον Στέλιο Κούλογλου

Και η Θεανώ Φωτίου στο γλέντι

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι

Καλεσμένος και ο Πάνος Σκουρλέτης
Ήταν όλοι εκεί
Φυσικά, το «παρών» έδωσαν και μέλη της Νέας Αριστεράς. Ανάμεσά τους και οι Θοδωρής Δρίτσας, Γιώργος Σταθάκης, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Θεανώ Φωτίου, Μερόπη Τζούφη, Στέλιος Κούλογλου και Πάνος Σκουρλέτης.
Για τη μουσική επένδυση της βραδιάς, το ζευγάρι επέλεξε ρεμπέτικες μελωδίες και παραδοσιακή μουσική από τη νότια Ιταλία, συνδυάζοντας δύο αγαπημένες τους μουσικές παραδόσεις.
Η Όλγα Νάσση έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήµες και είναι κάτοχος διδακτορικού στην Ανθρωπολογία και την Εθνογλωσσολογία. Ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά.
- Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Δήμου Αρταίων
- Κίνα: Τουλάχιστον δέκα νεκροί από πλημμύρες – Συνεχίζονται οι καταρρακτώδεις βροχές
- Έχω παιδιά: Η πιο κλασική ενοχή
- Κυριακή Γρίβα: Παραπομπή σε δίκη ζητά η εισαγγελέας για τους τέσσερις αστυνομικούς
- Ευρώπη: Είναι προετοιμασμένη για τις νέες υγειονομικές απειλές; – Οι δύο νέοι κανονισμοί, πώς ενεργοποιούνται
- Το μέλλον της Δημόσιας Τηλεόρασης, επιμύθιο στην Eurovision
- Θεσσαλονίκη: 63χρονος οδηγούσε αντίθετα στον δρόμο με τρίκυκλο – Εις βάρος του εκκρεμούσαν οκτώ καταδικαστικές αποφάσεις
- Άβολο: O Καλάθης δίνει το χέρι σε ρεπόρτερ και αυτή τον αγνοεί (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις












![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442