«Εκτόξευση» για την Ελλάδα μετά το χρυσό του Τεντόγλου – Ο πίνακας μεταλλίων
Η Ελλάδα ανέβηκε στην 29η θέση του πίνακα των μεταλλίων μετά το χρυσό του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος
Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν για μία ακόμη φορά συγκλονιστικός και με άλμα στα 8.48μ. κατέκτησε για δεύτερη σερί φορά την κορυφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Μετά το Τόκιο, πρώτος και στο Παρίσι! Πολύ εύκολα, χωρίς να… ιδρώσει, με μία μεστή εμφάνιση, ο air Τεντόγλου έκανε ξανά υπερήφανους όλους τους Έλληνες με τη σπουδαία επιτυχία του!
Η Ελλάδα πλέον μετράει 7 μετάλλια στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Ένα χρυσό, ένα ασημένιο και πέντε χάλκινα! Πέμπτη καλύτερη συγκομιδή για τα ελληνικά χρώματα στην ιστορία, μετά από την Αθήνα το 1896 (47 μετάλλια), το 2004 (16), το Σίδνεϊ το 2000 (8) και την Ατλάντα το 1996 (13).
Δείτε εδώ αναλυτικά τη λίστα των μεταλλίων
- Ευρώπη: Ο Τσίπρας έβαλε το δίλημμα: Με τον Μερτς ή με τον Σάντσεθ
- Σάκκαρη – Τάγκερ 2-0: Άνετη πρόκριση για τη Μαρία στους «32» του Indian Wells
- Θα παντρευτούν τελικά οι Lady Gaga και Michael Polansky;
- Η Εθνική Γυναικών νίκησε εύκολα με 2-0 τα Νησιά Φερόε και έκανε το 2/2
- Γιαντράν – Παναθηναϊκός 4-5 πεν. (22-22 κ.δ): Στους «8» του Euro Cup το «τριφύλλι»!
- Νετανιάχου: Έχουμε μεθοδικό σχέδιο, με πολυάριθμες εκπλήξεις, για να επιτρέψουμε την αλλαγή στο Ιράν
