Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά των 200μ. των Ολυμπιακών Αγώνων μέσα από τα ρεπεσάζ τερματίζοντας τρίτη με χρόνο 22.99 στην 1η επαναληπτική σειρά.
Η Ελληνίδα είναι μία από τις 24 που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό απόψε στις 21:45.
Πέρασε και η Κύπρια, Ολίβια Φωτοπούλου
Η Εμμανουηλίδου δεν κατάφερε να περάσει πρώτη τη γραμμή του φίνις και να πάρει την απευθείας πρόκριση για τον τελικό των 200μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, πέρασε ως 3η, σε 22.99 στην 1η επαναληπτική σειρά και έπρεπε να περιμένει τ’ αποτελέσματα των άλλων επαναληπτικών σειρών… με την τύχη να της χαμογελά.
Στα ημιτελικά προκρίθηκε και η Κύπρια Ολίβια Φωτοπούλου με 22.92, τερματίζοντας πρώτη στη σειρά της.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.