Ο Μίλτος Τεντόγλου απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι είναι από τους κορυφαίους αθλητές παγκοσμίως στο άλμα εις μήκος, αφού ο Έλληνας πρωταθλητής προκρίθηκε με την πρώτη προσπάθεια (8μ και 32εκ) στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.
Λίγη ώρα μετά, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο ανέβασε ένα βίντεο στα social media, με τον καλό του φίλο και συγκάτοικο στο Ολυμπιακό χωρίο, Εμμανουήλ Καραλή, το οποίο συνόδεψε με τη λεζάντα: «ο συγκάτοικός μου πέρασε στον τελικό».
Στο βίντεο αυτό ο Τεντόγλου, τρολάρει τον Έλληνα επικοντιστή, ο οποίος πέρασε χθες στον τελικό του αγωνίσματός του, λέοντας του χαρακτηριστικά: «Easy (εύκολο), αυτός τρία άλματα για να περάσει τελικό, εγώ ένα»!
Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τους δύο Έλληνες αθλητές:
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.