Ο Μίλτος Τεντόγλου προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση στον τελικό του άλματος εις μήκος των Ολυμπιακών Αγώνων, που διεξάγονται στο Παρίσι, καθώς στον προκριματικό χρειάσθηκε μόνο ένα άλμα στα οκτώ μέτρα και 32 εκατοστά, για να υπερβεί το όριο πρόκρισης, που ήταν 8.15μ.
Μάλιστα, στις δηλώσεις του στην συνέχεια, σχολίασε το στάδιο, κάνοντας λόγο για την ποιότητα του ταρτάν την οποία χαρακτήρισε πολύ καλή τονίζοντας πως:
«Αυτά που λένε ότι είναι 2% καλύτερο δεν νομίζω να ισχύουν. Νομίζω ότι είναι παπατζιλίκια. Εμένα με βολεύουν αυτά τα στάδια που έχουν τσιμέντο και από πάνω ταρτάν. Μοιάζει με αυτό του Τόκιο, απλά είναι σε άλλο χρόνο. Νιώθω καλύτερα σε τέτοιου είδους στάδια, γιατί τρέχω καλύτερα, πατάω καλύτερα, έχω καλύτερη επαφή με το έδαφος».
Όπως ήταν αναμενόμενο, αποθεώθηκε στα social media για μία ακόμα φορά, τόσο για τις επιδόσεις του όσο και για τον φυσικότατο γνωστό αυθορμητισμό του.
Οι χρήστες του «Χ», αλλά και σελίδες στο Facebook έγραψαν διάφορες ατάκες αποθέωσης για τον Έλληνα άλτη.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.