Ολυμπιακοί Αγώνες: Θετικοί στον κορονοϊό Βέλγοι αθλητές
Ο κορονοϊός «χτύπησε» την Ολυμπιακή ομάδα του Βελγίου ανακοίνωσε ο γιατρός της Ολυμπιακής Επιτροπής της χώρας.
Αρκετοί Βέλγοι αθλητές, οι οποίοι έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, των οποίων ο αριθμός και η ταυτότητα δεν έχουν αποκαλυφθεί, βρέθηκαν πρόσφατα θετικοί στην Covid-19 και αναγκάσθηκαν να αναβάλουν την αναχώρησή τους για το Παρίσι, όπως έκανε γνωστό σήμερα (24/7), ο ιατρός της βελγικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
«Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Έχουμε αρκετούς αθλητές που είναι στη λίστα αναμονής και στους οποίους δεν επιτρέπεται ακόμη να μπουν, γιατί πρέπει πρώτα να παρουσιάσουν αρνητικό τεστ.
Προς το παρόν, υπάρχει ακόμα κάποιο περιθώριο ελιγμών» σχολίασε ο ιατρός, Γιόχαν Μπέλεμανς, διαβεβαίωνοντας ότι η συμμετοχή των αθλητών στους Αγώνες δεν τίθεται σε κίνδυνο και πρόσθεσε:
«Ο στόχος είναι να μην επηρεαστούν επιπλέον αθλητές, γιατί, αν εμφανίζονταν νέα κρούσματα τώρα, ο χρόνος θα ήταν πιο δύσκολος. Υπάρχει πραγματικός φόβος ότι ο κορονοϊός θα μπει εδώ (σ.σ. στο Ολυμπιακό Χωριό)».
- Θραύσματα πυραύλου έπεσαν κοντά στα τείχη της Παλιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ
- Εκατομμύρια μολυσμένες κάμερες και router πιάστηκαν να συμμετέχουν σε κυβερνοεπιθέσεις
- 15 χρόνια, 147 λιμάνια, 380.000 ευρώ: Καλοκαίρι για πάντα στο κρουαζιερόπλοιο-πολιτεία Οδύσσεια
- Νέα Αριστερά: Για την επόμενη εβδομάδα η παραίτηση Χαρίτση – Σύμπνοια με Σακελλαρίδη – Στο επίκεντρο η κοινοβουλευτική ομάδα
- Ο Τραμπ αποκαλεί «δειλούς» τους νατοϊκούς συμμάχους των ΗΠΑ
- Σάντσεθ: Ανακοίνωσε 80 μέτρα 5 δισ. για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες του πολέμου – Μείωση ΦΠΑ και πάγωμα ενοικίων


