Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ήταν στις 20 Ιουλίου που γεννήθηκε η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Κώστας Σπυρόπουλος θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Ο γνωστός ηθοποιός υπήρξε ο τελευταίος σύντροφος της μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου/
Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 1987, όταν ο Κώστας Σπυρόπουλος έκανε οντισιόν για την παράσταση «Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά».
Στην ανάρτησή του δημοσίευσε μία χαμογελαστή φωτογραφία της Αλίκης Βουγοιυοκλάκη και έγραψε την ημερομηνία γέννησής της, 20 Ιουλίου.
Ο Κώστας Σπυρόπουλος θυμάται την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Πριν από λίγες ημέρες, ο Κώστας Σπυρόπουλος είχε κάνει άλλη μία δημοσίευση, μία φωτογραφία με τους δυο τους.
Πάντα στο μυαλό του η Αλίκη Βουγιουκλάκη
«Γλυκό πουλί της νιότης…» ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία, ενώ στα hashtag σημείωσε ότι είναι πάντα στο μυαλό του.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!