Έξαλλος ο Φαν Ντάικ: «Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη και έφυγε τρέχοντας, αυτό τα λέει όλα»
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ήταν έξαλλος με την διαιτησία του Φέλιξ Τσβάιερ στον ημιτελικό μεταξύ της Αγγλίας και της Ολλανδίας, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά το ματς.
Η Ολλανδία ηττήθηκε με ανατροπή από την Αγγλία (2-1) στο Signal Iduna Park και έχασε το δεύτερο «εισιτήριο» για τον τελικό του Euro 2024, με την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν να γνωρίζει οδυνηρό αποκλεισμό.
Ο αρχηγός των οράνιε, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είχε παράπονα από τη διαιτησία του Φέλιξ Τσβάιερ και το εξέφρασε στις δηλώσεις του στο flash interview, τονίζοντας ωστόσο πόσο σκληρό είναι που δέχτηκε η ομάδα του γκολ στο τέλος.
Αξίζει να σημειωθεί πως γενικά οι Ολλανδοί στο δεύτερο ημίχρονο είχαν παράπονα από τον Γερμανό διαιτητή και τις αποφάσεις του, ενώ και ο ίδιος ο αρχηγός των οράνιε δέχτηκε και κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρίες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ:
«Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη και έφυγε τρέχοντας, αυτά τα λέει όλα. Δεν έχω λόγια. Το να το δέχεσαι γκολ στο τέλος είναι απαίσιο. Πονάει πολύ. Πρέπει να μείνω εδώ, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι να πω. Αυτό πονάει πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά
- Πώς θα λάβουν οι κτηνοτρόφοι τη συνδεδεμένη ενίσχυση – Οι 15 ερωταπαντήσεις
- Θάσος: Προσποιήθηκε τον αδελφό της για να βρει την πρώην γυναίκα του ο 55χρονος
- LIVE: Ολυμπιακός – ΟΦΗ
- «Να μπλοκαριστεί!» – Σφοδρές αντιδράσεις για την εξαγορά της Warner Bros. από το Netflix – Τα πέντε σημεία
- Φάμελλος από το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια: Οι «γαλάζιες ακρίδες» φάγανε τα δισεκατομμύρια των τίμιων αγροτών
- LIVE: Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου

