Κεχαγιά: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα εν κινήσει – Δεν πλήττουμε ποτέ γιατί φροντίζει η κυβέρνηση
«Η επιβολή της εξαήμερης εργασίας με την οποία μας διαπομπεύουν στο εξωτερικό και η κυβέρνηση να λέει ότι πρόκειται για fake news είναι απαράδεκτη», είπε η εκπροσώπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
«Είμαστε ένα κόμμα εν κινήσει, θα ανασυγκροτηθούμε θα κάνουμε το καταστατικό μας συνέδριο και θα διεκδικήσουμε τη διακυβέρνηση της χώρας», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Βούλα Κεχαγιά.
Σύμφωνα με τη Βούλα Κεχαγιά, «δεν πλήττουμε ποτέ γιατί φροντίζει και η κυβέρνηση. Η επιβολή της εξαήμερης εργασίας με την οποία μας διαπομπεύουν στο εξωτερικό και η κυβέρνηση να λέει ότι πρόκειται για fake news είναι απαράδεκτη» τόνισε και πρόσθεσε ότι η πολιτική αυτή θα έχει και συνέπειες.
«Κοιτάζουμε μπροστά και παίρνουμε πρωτοβουλίες»
Σχολιάζοντας τις εκλογικό αποτέλεσμα στη Γαλλία, ανέφερε ότι η κυβέρνηση «δεν έκανε ούτε μια δήλωση για την ακροδεξιά και για το γεγονός ότι η Λεπέν βυθίστηκε, μας προβληματίζει».
Αναφορικά με τις σχέσεις του πρώην προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα και του Στέφανου Κασσελάκη, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει μια υποβόσκουσα ένταση και ρήξη μεταξύ των δύο προσώπων».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε είχε ούτε έχει τρολς και όπως είπε ο κ. Κασσελάκης χθες, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει και τους εργαζομένους του κόμματος και δεν υπάρχουν μαύρα χρήματα», σημείωσε και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των δύο ηγετών του κόμματος.
Τόνισε δε, ότι εάν το απαιτήσει η κοινωνία θα πρέπει να υπάρξει σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων. «Κοιτάζουμε μπροστά και παίρνουμε πρωτοβουλίες», είπε.
Για τις διαγραφές, αναφέρθηκε στη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος δήλωσε ότι «μέσα στα όργανα ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Όταν όμως παίρνονται αποφάσεις από τα συλλογικά όργανα, δεν μπορείς να τις ακυρώνεις».
«Είναι σχεδόν αδύνατο να διατηρήσουμε το καθημερινό φύλλο της Αυγής»
Ερωτηθείσα αν χρειάζεται δημοψήφισμα για την κεντροαριστερά είπε ότι «ότι αυτό θα το αποφασίσει το καταστατικό συνέδριο».
Για την εφημερίδα «Αυγή», υπογράμμισε ότι «είναι σχεδόν αδύνατο να διατηρήσουμε το καθημερινό φύλλο. Το θέμα είναι να είναι βιώσιμες οι θέσεις εργασίας και να διατηρηθούν. Ας περιμένουμε την απόφαση της οικονομικής επιτροπής».
- Τραγωδία στην Κόνιτσα: 80χρονος φρόντιζε τον κήπο, έχασε την ισορροπία του και καρφώθηκε σε κάγκελα περίφραξης
- Δημήτρης Χατζής: Στο βάθος της ελληνικής πραγματικότητας
- Πειραματικό φάρμακο νέας προσέγγισης δείχνει να επιβραδύνει την Αλτσχάιμερ
- Ανοίγουν επτά κλιματιζόμενοι χώροι για τους πολίτες στο Δήμο Αθηναίων
- Ο Λέον Μπλακ στο επίκεντρο της έρευνας για τον Έπσταϊν – Οι καταθέσεις, τα εκατομμύρια και οι νέες κλητεύσεις
- Παρουσιάζεται ο Οσμάν από τον ΠΑΟΚ
- Ενισχύονται οι δράσεις καταπολέμησης των κουνουπιών στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
- Στον 69χρονο αγνοούμενο από την Επανομή ανήκει η σορός που βρέθηκε στον Κορινό Πιερίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442