Ιστορικό ρεκόρ από τον Χάμες Ροντρίγκες κόντρα στον Παναμά (vid)
O Xάμες Ροντρίγκες θυμήθηκε τον παλιό του εαυτό στο φετινό Κόπα Αμέρικα, με τον Κολομβιανό άσο να σπάει… όλα τα κοντέρ.
Ο Χάμες Ροντρίγκες μπορεί να έχει ακολουθήσει πτωτική πορεία στην καριέρα του, όσον αφορά το συλλογικό επίπεδο, ωστόσο όταν αγωνίζεται για το εθνόσημο «μεταμορφώνεται» σε έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης.
Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός θυμήθηκε τον καλό του εαυτό στο φετινό Κόπα Αμέρικα, με τις εμφανίσεις του μέχρι στιγμής να εντυπωσιάζουν.
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Κολομβίας στο 5-0 επί του Παναμά, αποτέλεσμα που της έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, είχε γκολ και δύο ασίστ, για το 3-0 των «καφετέρος» πριν την ανάπαυλα.
Έτσι, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Κόπα Αμέρικα που έχει συμμετοχή σε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα της διοργάνωσης. Συνολικά, ο Χάμες, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Ρεάλ, Μονακό και Μπάγερν, πραγματοποιεί τρομερό τουρνουά, έχοντας σημειώσει μέχρι στιγμής πέντε ασίστ και ένα γκολ.
Υπενθυμίζεται ότι στους «4», η Κολομβία θα αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη (11/7, 03:00), ενώ το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι το Αργεντινή-Καναδάς (10/7, 03:00). Ο Χάμες Ροντρίγκες συνολικά στην καριέρα του, σε επίπεδο συλλόγων, έχει πραγματοποιήσει 475 συμμετοχές, με 122 γκολ και 150 ασίστ. Οι 23 συμμετοχές, τα 5 γκολ και οι 6 ασίστ ήταν με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Με την εθνική ομάδα της Κολομβίας έχει 104 ματς, με 28 γκολ στο ενεργητικό του.
Δείτε το show του Χάμες στο πρώτο ημίχρονο του Κολομβία-Παναμάς:
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
- To Λας Βέγκας πλησιάζει στο NBA: Επενδυτικό σχέδιο 8 δισ. δολαρίων για τη νέα ομάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442