Καβάλα: Φωτιά σε Ι.Χ. που βρισκόταν στην ουρά για επιβίβαση σε πλοίο
Πριν εκδηλωθεί η φωτιά ακούστηκε ένας δυνατός ήχος και άρχισε να βγαίνει καπνός
Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 7:30 π.μ. της Τρίτης (2/7) σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στο λιμάνι της Καβάλας, την ώρα που είχε ξεκινήσει η διαδικασία επιβίβασης στο πλοίο για τη Λήμνο.
Τη στιγμή που εκδηλώθηκε η φωτιά, το όχημα μαζί με τον οδηγό του βρισκόταν στην ουρά προκειμένου να μπει στο εν λόγω πλοίο. Μάλιστα, σύμφωνα με το kavalanews.gr πριν το τρομακτικό συμβάν ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και έπειτα άρχισε να βγαίνει καπνός από το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.
Οι λιμενικοί αμέσως απομάκρυναν τα άλλα οχήματα από την ουρά και με τη χρήση πυροσβεστήρων άρχισαν να σβήνουν τη φωτιά.
Στο σημείο έσπευσαν και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής.
Δείτε βίντεο:
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
- Τσουκαλάς: Όποιος θέλει να φύγει η ΝΔ έχει μόνο μία επιλογή το ΠΑΣΟΚ – «Καμία ψήφος χαμένη»
- Πάσχα στην Αθήνα: Συναυλίες, θέατρο και δράσεις σε όλη την πόλη
- Πόλεμος στη Μέση Aνατολή: Πέντε ΥΠΟΙΚ της ΕΕ ζητούν να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Γιάγκουσιτς στον παραγκωνισμό του
- Ίνιγκο Πέρεθ: «Ιστορικό το ματς κόντρα στην ΑΕΚ»
- Τράπεζες: Τι ισχύει για τις συναλλαγές τη Μεγάλη Δευτέρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442