Διακοπή στο Γερμανία – Δανία λόγω κεραυνών και χαλαζόπτωσης (vids)
Το παιχνίδι των δύο ομάδων για την φάση των 16 του Euro διεκόπη λόγω κακών καιρικών συνθηκών
Απίστευτο και όμως… γερμανικό!
Αν και μέσα στη μέρα είχε ηλιοφάνεια στο Ντόρτμουντ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Γερμανίας με τη Δανία έπιασε ισχυρή βροχόπτωση και στη συνέχεια έπεσε και χαλάζι με αποτέλεσμα ο Μάικλ Όλιβερ να διακόψει το ματς.
Ήταν το 36ο λεπτό όταν ο διαιτητής πήρε την απόφαση να σταματήσει το παιχνίδι, με τους παίκτες να πηγαίνουν στους πάγκους για να προστατευτούν.
Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι έπεσαν κεραυνοί την ώρα του αγώνα και αυτό οδήγησε τον διαιτητή της αναμέτρησης, να οδηγήσει τελικά τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, βλέποντας την καταιγίδα να δυναμώνει.
- Τσιτσιπάς – Κολινιόν 2-1: Νικητής ο Στέφανος, κατέκτησε το Γκστάαντ Όπεν! (vids)
- Μουντιάλ 2026: Μέσι ή Γιαμάλ; Οι οπαδοί Αργεντινής και Ισπανίας απαντούν (vid)
- Αργεντινή: Το εντυπωσιακό βίντεο που ετοίμασε πριν τον μεγάλο τελικό (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Γουάλας και Φρανσίσκο και η περίπτωση Καμπάτσο
- Αισιόδοξος ο Ντόντσιτς ενόψει της νέας σεζόν: «Είμαι ενθουσιασμένος, έχουμε πολύ καλή ομάδα»
- Μουντιάλ 2026: Οι οπαδοί της Ισπανίας δίνουν τον δικό τους «τόνο» στη Νέα Υόρκη (vid)
- Live ο τελικός του Τσιτσιπά με τον Κολινιόν
- Το σπουδαίο μήνυμα του Μέσι: «Ό,τι κι αν συμβεί στον τελικό, η ομάδα αυτή έχει γράψει ιστορία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)






























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-30-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442