Παίκτης των Τορόντο Ράπτορς είναι εδώ και λίγη ώρα ο Σάσα Βεζένκοφ, με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι να μεταφέρει πως οι Σακραμέντο Κινγκς αντάλλαξαν τον Βούλγαρο φόργουορντ, τον Ντέβιον Μίτσελ και το Νο.45 του φετινού Draft στους Καναδούς για λογαριασμό του Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς.
Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, η ομάδα του Ντάρκο Ραγιάκοβιτς έχει αρκετές επιλογές στις θέσεις των φόργουορντ, εκεί δηλαδή που αγωνίζεται ο Βεζένκοφ. Χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του Σκότι Μπαρνς που είναι ο ηγέτης του οργανισμού και παράλληλα αναμένεται να υπογράψει νέα επέκταση στο συμβόλαιο του.
Πέραν του Μπαρνς υπάρχουν οι Μπράουν και Ντικ που λογίζονται ως γκαρντ αλλά παίζουν και στο 3. Όπως επίσης και οι φόργουορντ, Μπάρετ (επίσης πολύ σημαντικός παίκτης), Αγκμπάτζι και Ολίνικ, ενώ ο Νουόρα μπορεί να μείνει ελεύθερος. Τέλος και ο Μπουσέρ μπορεί να αγωνιστεί στο 4.
Επιπλέον, στο draft του δεύτερου γυρου, οι Ράπτορς επέλεξαν με το νούμερο 31 ακόμη έναν φόργουορντ, τον Τζόναθαν Μογκμπό. Μένει λοιπόν να δούμε τι έχουν στο μυαλό τους, τόσο για το μέλλον του συλλόγου, όσο φυσικά και για τον Βεζένκοφ.
Ο Ηρακλής είναι ξανά στη Super League! Ο «Γηραιός» επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας εκτός έδρας χάρη στο «χρυσό» γκολ του Κούστα στο 90ό λεπτό και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό του.
Αν οι τακτικές αποφάσεις του Ράφα Μπενίτεθ δικαιολογούσαν απορίες και αμφισβήτηση, η ατομική βελτίωση των παικτών του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρη σε όλους.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος. Τηλεοπτικά από EΡΤ2 ΣΠΟΡ.