Κερατσίνι: Τι «βλέπουν» οι Αρχές για τον θάνατο της γυναίκας – Εν αναμονή της νεκροψίας-νεκροτομής
Ο σύντροφος της 38χρονης υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι το προηγούμενο βράδυ είχαν διαπληκτισμό με Ρομά στο Κερατσίνι. Διαφορετική η εκδοχή των γειτόνων.
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 38χρονης γυναίκας στο Κερατσίνι, που αρχικά αποδόθηκε σε πιθανή γυναικοκτονία. Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα φαίνεται να παραμένουν ανοιχτά.
Το ΕΚΑΒ κλήθηκε από τον σύντροφο της γυναίκας νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6) επειδή η 38χρονη δεν αισθανόταν καλά και έκανε εμετό.
Όταν το ασθενοφόρο έφτασε στο διαμέρισμα επί της οδού Αγίου Παντελεήμονος, η γυναίκα είχε αφήσει ήδη την τελευταία της πνοή.
Ερωτήματα για όσα έγιναν το προηγούμενο βράδυ
Τόσο η 38χρονη, όσο και ο σύντροφός της είναι τοξικοεξαρτημένοι και την περασμένη νύχτα είχαν κάνει χρήση ουσιών.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία, ο σύντροφος της άτυχης κοπέλας υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι το προηγούμενο βράδυ είχαν διαπληκτισμό με Ρομά στην περιοχή, οι οποίοι τους χτύπησαν.
Η σορός έχει κάποιες αμυχές, πρέπει όμως να γίνει περαιτέρω έλεγχος
Ωστόσο, οι γείτονες αναφέρουν πως η γυναίκα ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ την είχαν δει να φέρει μώλωπες.
Μάλιστα, ο σύντροφός της φέρεται να την χτυπούσε ακόμα και στη μέση του δρόμου. Είχαν καλέσει αρκετές φορές την αστυνομία, ωστόσο η γυναίκα δεν προχωρούσε σε καταγγελία.
Για τον θάνατό της εξετάζονται και οι γονείς του συντρόφου του θύματος, που έμεναν στο συγκεκριμένο σπίτι.
Σύμφωνα με την πρώτη εξέταση που έκανε μακροσκοπικά ο ιατροδικαστής, αναφέρεται πως η σορός έχει κάποιες αμυχές. Πρέπει όμως να γίνει περαιτέρω έλεγχος, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν σημάδια πάλης. Απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί.
- Υπάρχει «ο ένας»; – Πόσες φορές ερωτεύεται ένας άνθρωπος στη ζωή του
- Φυλλορροεί η κυβέρνηση Στάρμερ – Παραιτήθηκε και ο γενικός γραμματέας
- Μπεν Στίλερ εναντίον Ρεπουμπλικανών για χάρη του Bad Bunny – «Έχει μεγάλη καρδιά»
- Super League: Μόνο για «εκλεκτούς» διαιτητές οι διπλοί ορισμοί
- Ο πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας κατηγορούμενος για «σοβαρή διαφθορά» λόγω των δεσμών του με τον Έπσταϊν
- Dailypost: «Όταν ο Μάριος Ηλιόπουλος πανηγύριζε με την κούπα του Ολυμπιακού το 2012»


