Όπως φάνηκε από πρόσφατο ποστάρισμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα social media, επιβεβαιώνονται τα ρεπορτάζ που ανέφεραν πως οι «πράσινοι» έκαναν δικό τους τον Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι με κανονική μεταγραφή από την Σπέτσια.
Συγκεκριμένα, σε φωτογραφία που ανέβηκε στους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας, απεικονίζεται το μάτι από έναν δράκο, που στο βάθος του φαίνεται να αντικατοπτρίζεται η εικόνα του Ντραγκόφσκι.
Μάλιστα στην λεζάντα υπάρχει το emoji ενός δράκου και ενός… μολυβιού, που υπονοεί υπογραφές.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.