Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επέστρεψαν στις προπονήσεις στον Παναθηναϊκό - «Μέσα» και ο Ντραγκόφσκι

Επέστρεψαν στις προπονήσεις στον Παναθηναϊκό – «Μέσα» και ο Ντραγκόφσκι

Ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι έλαβε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, δείχνοντας ότι έχει ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Την πρώτη προπόνηση μετά το τετραήμερο ρεπό έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, rondo, fun game και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων σε μικρές εστίες.

Στο πρόγραμμα μπήκε και ο Ντραγκόφσκι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αντίθετα, ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν.

Σημαντική εξέλιξη για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Ξεπεράστηκε την Τρίτη (19/3) ένα σημαντικό «αγκάθι» που είχε δημιουργήσει μία σχετική καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών του πολύπλευρου πρότζεκτ της «Διπλής Ανάπλασης» στην περιοχή του Βοτανικού και της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας «κλείδωσε» το επιπλέον ποσό που χρειαζόταν για την ολοκλήρωση των χωματουργικών εργασιών στο χώρο της ποδοσφαιρικής αρένας. Συγκεκριμένα, υπήρξε έγκριση συνολικού προϋπολογισμού 6.863.881,99 € για τις «Χωματουργικές εργασίες για την απομάκρυνση πάσης φύσεως υλικών στο υπό κατασκευή γήπεδο ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην περιοχή Βοτανικού- Ελαιώνα του Δήμου Αθηναίων».

Και πλέον «ξεμπλοκάρει» το ζήτημα με τα χωματουργικά και να προχωρήσουν οι εργασίες καθαρισμού του οικοπέδου για τους επόμενους 4 μήνες πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση του αναδόχου στην περιοχή και ξεκινήσουν (μετά την αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας), τα έργα κατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Από εκεί και πέρα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της δημοτικής επιτροπής, εγκρίθηκε (και στο τυπικό σκέλος της) η υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ύψους 115.000.000 ευρώ, με τίτλο: «Κατασκευή νέου γηπέδου ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024