Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Κατέθεσε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός: Κατέθεσε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατέθεσε στην ΕΕΑ για τις δηλώσεις του μετά το Παναθηναϊκός - Λαμία.

Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατέθεσε σήμερα (12/3) ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κλήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε στις 17 Φεβρουαρίου μετά το παιχνίδι με τη Λαμία στη Λεωφόρο. Ο Αλαφούζος φέρεται να μίλησε για τις διαχρονικές παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ έκανε λόγο για ετερόκλητες συμμαχίες ομάδων που φτάνουν σε βαθμό εξάρτησης.

Αναφέρθηκε σε ΠΑΕ που ο προπονητής της δίσταζε να πανηγυρίσει το γκολ σε βάρος συμμαχικής ομάδας.

Μάλιστα αυτή η ΠΑΕ φέτος προσεταιρίστηκε άλλη ομάδα, όπως ανέφερε. Ο Αλαφούζος απάντησε σε ερωτήσεις μελών της ΕΕΑ για την υπόθεση Τσιλούλη, ενώ ξεκαθάρισε ότι οποιαδήποτε έρευνα για θυγατρικές ομάδες ή σκοπιμότητες διαιτητών ανήκει αποκλειστικά στις αρμόδιες αρχές.

Υπενθυμίζουμε τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Αλαφούζος μετά το Παναθηναϊκός – Λαμία

«Θέλω να διαμαρτυρηθώ για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο πρέπει οι ομάδες να αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες.

Έχουμε ομάδες που έχουν θυγατρικές ομάδες. Έχουμε διαιτητές οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο, είτε φοβούνται είτε για οτιδήποτε άλλο δεν θέλουν να σφυρίξουν εμάς. Δεν μας δίνουν ποτέ πέναλτι, γιατί οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν ότι παίρνουμε συνέχεια πέναλτι. Σήμερα έχουμε και το άλλο που δείχνει ότι υπάρχει θέμα. Εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι αυτό που αποδεικνύει την απόλυτη προκατάληψη της διαιτησίας, είναι οι καθυστερήσεις που έδωσε. Τα 5 λεπτά καθυστερήσεων ήταν αστεία. Το λέω για την ΚΕΔ, το για λέω για όλους.

Έχουμε και τα αστεία μέτρα της κυβέρνησης. Δεν ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά. Έχουμε τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης, κερασάκι στην τούρτα, ένα άχρηστο υπουργείο που δεν ξέρει το δεξί χέρι τι κάνει το αριστερό. Δεν πάει καθόλου καλά η κατάσταση. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει».

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024