Μύκονος – Εντυπωσιακές καλλονές από όλο τον κόσμο για το «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός»
Τι είπαν στην κάμερα.
Δεκαπέντε καλλονές από όλον τον κόσμο προσγειώθηκαν στην Μύκονο ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία. Και όλα αυτά για τον 28ο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» που θα πραγματοποιηθεί στο νησί των Ανέμων.
Τα συγκεκριμένα καλλιστεία αποτελούν μια πρώτης τάξης διαφήμιση της Μυκόνου και της Ελλάδος στο εξωτερικό και οι διαγωνιζόμενες, στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών και events, θα συμμετάσχουν σε ένα iconic fashion show στους Μύλους της Αλευκάντρας.
Χιλιάδες likes και impressions θα ταξιδέψουν, ανά τον πλανήτη, από τις υποψήφιες μέσα από το Instagram και το Facebook σε όλον τον πλανήτη, προβάλλοντας την φιλοξενία και τα πανέμορφα τοπία της Μυκόνου.
Η διοργάνωση έχει ανατεθεί για άλλη μια χρονιά στον πολύπειρο και δραστήριο πρόεδρο του Σωματείου Μοντέλων, Γιώργο Κουτούλια. Το Mykonos Live TV τον συνάντησε στο beach bar restaurant, Pasaji, στον Ορνό, μαζί με τις διαγωνιζόμενες οι οποίες ξεσήκωσαν το νησί με τις καμπύλες και τις αναλογίες τους.
Δείτε τι είπαν στην κάμερα ο Γιώργος Κουτούλιας, η εκπρόσωπος της Ελλάδας Χρύσα Κοντού και τα κορίτσια από την Σερβία και την Μολδαβία.
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Η ανεξήγητη, επίμονη εναντίωση της κυβέρνησης στον εμβολιασμό και τα 17.000.000 αιγοπρόβατα «φαντάσματα»
- Συνταγή: Μοσχαρίσια κεφτεδάκια με σάλτσα σόγιας, μουστάρδας και ζωμού λαχανικών
- Ρωσία: Θα χρειαστεί εγγυήσεις ασφαλείας για να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Κλιματική αλλαγή: Ο Ιανουάριος του 2026 ο πέμπτος θερμότερος που καταγράφηκε ποτέ
- Τα must λαχανικά του χειμώνα
- Καιρός: Καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι την Τρίτη – Βροχές και στην Αττική

