Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος Δήμος άλλαξε το έμβλημα του

Ποιος Δήμος άλλαξε το έμβλημα του

Η επιλογή του νέου λογότυπου - εμβλήματος έγινε από αρμόδια επιτροπή που συστάθηκε για αυτό τον σκοπό.΄

Στην παρουσίαση του νέου λογότυπου του Δήμου Αιγιαλείας, προχώρησε η η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας κα Μαρία Γιδά.

Όπως σημείωσε η κα Γιδά, υπήρξε διαχρονική και αναγνωρισμένη από όλους η ανάγκη του Δήμου Αιγιαλείας να αποκτήσει ένα επίσημο λογότυπο για χρήση σε ποικίλες περιπτώσεις. Για το λόγο αυτό συγκροτήθηκε αρμόδια επιτροπή για την επιλογή του. Η επιτροπή επέλεξε τρία από τα λογότυπα που σχεδιάστηκαν από επαγγελματία γραφίστα, με σαφείς οδηγίες ως προς την αναφορά στο κορυφαίο προεπαναστατικό γεγονός της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας και ακολούθως το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας αποφάσισε την επιλογή του νέου λογότυπου.

«Το συγκεκριμένο λογότυπο προσδίδει, εκτός από κύρος, πάνω από όλα σεβασμό στο ιερό σύμβολο του Δήμου μας που είναι η σημαία που υψώθηκε μετά από τη Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας. Η σημαία αποτυπωμένη με ευκρίνεια και δυναμικό τρόπο μέσω του γραφήματος, συμπληρώνεται από δάφνες, σύμβολο νίκης, δόξας και σοφίας. Σε αυτό το λογότυπο, το οποίο καθίσταται μοναδικό χάρη στον σχεδιασμό του, αναδεικνύεται η μοναδικότητα του ιστορικού γεγονότος και η σπουδαιότητά του για την έκβαση του απελευθερωτικού αγώνα όλων των Ελλήνων» κατέληξε η κα Γιδά.

Με αναφορά στη Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας

Ακολούθως η κα Αγγελοπούλου, αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Επικοινωνίας-Εθιμοτυπίας-Εκδηλώσεων,  σημείωσε ότι το λογότυπο αυτό θα αποτελεί ένα σήμα που θα ταυτίζεται αποκλειστικά με την Αιγιάλεια και με την ιδιαίτερη αναφορά στη Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας, φωτίζει την ακμή της Αιγιάλειας.

Παράλληλα είναι ιδιαίτερα λειτουργικό στη χρήση του, ώστε να αναπαραχθεί σε διάφορες μορφές όπως σημαία, πινακίδες, σφραγίδες, κάρτες, επιστολές αλληλογραφίας, φάκελοι, στυλό, μπλουζάκια και άλλα αναμνηστικά αντικείμενα.

Sports in

Το πιο χρήσιμο παιχνίδι για την Εθνική ομάδα

Ο Σπανούλης ήθελε ένα φιλικό με μεγάλη αντίπαλο και η Σερβία ήταν η καλύτερη επιλογή για τελικό τεστ πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024