O Γιώργος Χαραλαμπόγλου ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ουτρέχτη στην οποία θα αγωνίζεται για την επόμενη τριετία.
Ο νεαρός σέντερ φορ αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης και πλέον θα κυνηγήσει την τύχη του στην Ολλανδία.
Εχεί αξία να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει πέρυσι τον Ιανουάριο τον Χαραλαμπόγλου από την ακαδημία της Φιορεντίνα, στην οποία αγωνιζόταν από το 2021.
Στον ενάμιση χρόνο που φόρεσε τα ερυθρόλευκα ο Χαραλαμπόγλου κατέγραψε 28 γκολ και 15 ασίστ σε 38 συμμετοχές, ενώ είχε πρωταγωνιστικό στην κατάκτηση και των δύο σερί πρωταθλημάτων της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού. Ωστόσο, ήταν ένας από τους «άτυχους» της ομάδας Κ19, καθώς δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί στο Youth League.
Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός αποφάσισε να παραχωρήσει με τους δικούς του όρους τον Χαραλαμπόγλου, από τη στιγμή που δεν υφίσταται, πλέον, η ομάδα Β στη Super League. Και άρα ο νεαρός επιθετικός δεν θα μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο σε επίπεδο ανδρών.
Εξάλλου, είναι σαφές ότι για τη θέση του 3ου σέντερ φορ της πρώτης ομάδας, προορίζεται ο κορυφαίος επιθετικό του Youth League, Μπάμπης Κωστούλας. Ο οποίος θα ακολουθήσει και την προετοιμασία στην Ολλανδία, υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Το πιθανότερο είναι ο Βασίλης Σπανούλης να απουσιάσει ξανά από τον πάγκο της Μονακό, αυτή τη φορά στον αγώνα με τη Ναντέρ για το Κύπελλο, δύο μόλις μέρες πριν το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ για τη φάση των «16» του FA Cup. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.