
Εξελίξεις με Μπόλντγουιν: Τα 2 εκατ. δολάρια και η Φενέρ
Τι αναφέρουν στο Ισραήλ για το μέλλον του Γουέιντ Μπόλντγουιν…
Τα δεδομένα όσον αφορά το μέλλον του Γουέιντ Μπόλντγουιν ανέλυσε στο «X» ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Άρελ Γκίνσμπερ, ο οποίος παρουσιάζει ως δεδομένη την αποχώρηση του παίκτη από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Κάπου εκεί, στο παιχνίδι της απόκτησής του μπαίνει η Φενέρμπαχτσε…
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο έγκριτος ρεπόρτερ:
«Η Μακάμπι θα αξιώσει 1 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση από τη Φενέρμπαχτσε, αν θέλουν να αποκτήσουν τον Μπόλντγουιν το φετινό καλοκαίρι. Η Φενέρ είναι το φαβορί αυτή τη στιγμή.
Από την πλευρά της, η Μακάμπι προσέφερε διετές κλειστό συμβόλαιο στον παίκτη με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Παρόλα αυτά, ο Μπόλντγουιν δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα λόγω του πολέμου».
- «Ποια ομάδα της Euroleague στοχεύει στον Μαλακάι Φλιν»
- Ποιοι είναι οι 15 «γαλάζιοι» σε «ΟΠΕΚΕΠΕ 2» και «ΟΠΕΚΕΠΕ 3» – Καραμανλής και Παπακώστα για κακούργημα, Χατζηβασιλείου και Αθανασίου στη νέα δικογραφία
- Οι πασχαλινές αγορές στο pink τους
- Καύσιμα: Στην πρώτη δεκάδα των χωρών με την ακριβότερη βενζίνη στον κόσμο, η Ελλάδα
- Πλακιάς για κόμμα Καρυστιανού: Τα περιστέρια συνήθως έχουν χαμηλές πτήσεις
- Πρώην στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος»: Τί πρόκειται να γίνει

