Ήταν σχεδόν σίγουρο, τώρα είναι και επίσημο. Ο Ουέιντ Μπόλντγουιν δεν θα αγωνιστεί στο Game 5 του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ όπου θα κριθεί το δεύτερο εισιτήριο για το Final 4 του Βερολίνου.
Ο Αμερικανός άσος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο πόδι, το οποίο τον άφησε εκτός από τα Game 2 και 3 ενώ έπαιξε στο Game 4 όπου έπαθε υποτροπή και αποχώρησε πρόωρα από το παρκέ.
Στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε με πολιτικά στο παρκέ την ώρα που οι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ βγήκαν για τα καθιερωμένα σουτάκια και έκατσε στον πάγκο καθώς θα μείνει εκτός δωδεκάδας.
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.